Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
różne rzeczy się słyszy, zdrowego rozsądku nic nie zastąpi.Antylopka niby dlaczego nie właśnie, przecież na codzień wiele niekorzystniejszych czynników na nas wpływa i się nawet nie zastanawiamy, ale tyle podzielonych zdań na temat farbowania włosów już powstało że człowiek choć może niepotrzebnie ma jakieś obawy:/
ale masz snysnilo mi sie duzo roznych rzeczy, min to ze na BB mialysmy tylko 6 tematow bo Mamolka posprzatala)
Salomii.. no dziękiPóki co śpij spokojnie bo nawet uprawnień nie mam
A ja dziś jadłam TRUSKAWKI... były pyszne.. mąż mnie rozpieści do granic możliwości.. no ale cena powalająca- 20 zł kg ;/
I pogrillowałam trochę ( a swoją drogą na samą myśl o czymś z grilla mi się cofało) ale jak zobaczyłam karkóweczkę, kiełbaskę i kaszaneczkę.. do tego pomidorek i ogóreczek.. mniammmmi
Myślałyście dziewczyny o szkole rodzenia?
Wiolcia, a jak tam spotkanie z położną? Wybrałaś ją sobie sama?
Ja myślałam o własnej położnej ale nawet nie wiem jaki tego byłby koszt...może3 któraś się interesowała i mniej więcej wie jaka jest cena takiej usługi?

w sobote bylam z coreczka u nefrologa - balam sie tej wizyty, ale w sumie jest w miare ok. musi pobrac troche lekarstw i zobaczymy ...
takze polecam szkole rodzenia!