Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
w pierwszej ciąży farbowałam włosy normalnie, tak jak przed ciążą. Nie wiem dlaczego miałabym nie farbować w ciąży??Heloł
Ja sobie dzis pofarbowałam włosy, już takie bleee miałam, ze byłam zmuszona, mam nadzieję że to nie zaszkodzi maluchowi...to taki szampon koloryzujacy Loreal Casting bez amoniaku....Wy farbujecie teraz włosy, tzn w I trym.?
Zazdroszczę Wam już tego II trymestru;P
dokładnie. Musisz to skonsultować jeszcze z ginem, bo na moje, to nie można tego zostawić samopas....Anka na to wychodzi ze masz niedobor hormonow tarzycy i powinnas sie jak najszybciej z tym zglosic do endokrynologa, ale nie martw sie, najwazniejsze abys szybko zareagowala.Trzymam kciuki.
zlecenie juz dostala :-) decyzje wiec chce podjac w wakacje / przed wakacjami. Co do przeniesienia urlopu wypoczynkowego to roznie bywa w szkolach podobno...Hahaha dziewczyno ale miewasz snysnilo mi sie duzo roznych rzeczy, min to ze na BB mialysmy tylko 6 tematow bo Mamolka posprzatala)
Na szczęście Mamolka nie posprzątała nam wątków więc możemy się udzielać
Z jednej strony dobrze, że nie meczą cię koszmary bo ja tak miałam ostatnio i nie polecam.
Póki co śpij spokojnie bo nawet uprawnień nie mam