• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witajcie,
Raz jeszcze DZIĘKUJĘ Wam za wsparcie, Lenka od czasu tego upadku chce tylko przytulać się do mnie, już nie wystarczy jej moja obecność, ale wchodzi na mnie i przytula. W ogóle boi się przemieszczać sama po podłodze, ktoś musi być obok..Mam nadzieję, że niedługo minie jej ten strach.
Bodzinka no widzisz, my coraz częściej z facetem się kłócimy, tylko u nas głównie rozpoczyna się od różnic zdania na temat jego starszej córki. To jest punkt zapalny u niego, jak cokolwiek się powie nie tak to obraza na całego etc. Czekam na zakończenie wszystkich ich spraw rozwodowych i mam nadzieję, że się chłopak odnajdzie bo póki co błądzi;-)
Jego Ex doskonale wie jak wpłynąć na jego psychę, wczoraj np.powiedziała mu, że był wspaniałym mężczyzną bo miał kasę a teraz jest bezrobotnym. Na co mój facet jej powiedział, no jestem biedny, ale szczęśliwy a ona na cały głos "Hahahah chyba sam w to nie wierzysz!"
A co do pytania Eleny, że może lepiej zostawić tego faceta...To powiem tak, moja mama byłaby najszczęśliwsza na świecie, gdybym tak zrobiła, ale nie ja ani nie Lenka:) Kocham go i wierzę generalnie w ludzi- i wiem, że to może to i moja wada, ale dam mu szansę, poczekam do zakończenia spraw rozwodowych. Jeśli dalej nie będzie umiał się odnaleźć to już ja niestety nie pomogę.

POmijając wszystko, nic nie zmienia faktu, że zachowuje się czasem jak....Na razie wszystko mu tłumaczę, rozmawiam...czasem jak grochem o ścianę,no ale poczekamy...

Ewa witamy zdrowego Franusia:)

Ufff znowu mega post, no ale korzystam, że Lenka usnęła.
U nas znowu pochmurnie....:-(Czekamy na ta środę i niby słonko:)

reklama
Gwiazdeczka my mamy dostać od babci takie coś Rajtuzy do raczkowania Sterntaler kol.221 86/92 (1726648313) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. bo malusia mi się rozjeżdża na woskowanym parkiecie. A na dywanie nie usiedzi ani minuty. Rajstop tak łatwo nie da się zdjąć. Jak wypróbujemy to zdamy relację.
Krolcia ja też nie mam nic przeciwko robactwu. Za to ryby się nie dotknę brrrr...
Bodzinka kciuki jeśli sobie życzysz samotności :-) Ja to raczej towarzyska jestem, a jak już sama to bez dziecia - inaczej się nie liczy :-)
Asjaa będę myślała o 17.
Cristal głos oddany.

Na "uzdolnionych" chwalę się moimi pracami :-)

Ostatnia edycja:
Thinka ja to w ogóle jestem jak to znajoma ujęła taka "baba":-D. Ryby też bez problemu w łapę wezmę, bo trzeba ją np wypatroszyć(najgorzej jest z węgorzem, bo to brutalne trochę), tak samo kuraka czy pociachać całą tuszę świniaka.

No i również polecam rajstopki, które pokazuje thinka. Przy Matim sprawdziły się idealnie!

Sarka przy non stop przyklejonym małym Mateuszu, w łóżeczku pomagało włożenie koszulki, w której specjalnie chodziłam po domu ze dwa, trzy dni, żeby tak przeszła moim zapachem. Wtulał się w koszulkę i było ok.:tak:

No i witamy zdrowego Franka! Jeśli chodzi o syrop PULNEO to uważam, że ten kto go stworzył powinien dostać Nobla:tak:! Dziesiątki razy uratował nas przed antybiotykiem. Zawsze mam go w domu pod ręką.

O to muszę. sobie zapamiętać nazwę tego syropku w razie W.

Mamuśka, moja wpadła i usypia właśnie Miko więc weszłam na chwilkę,a tu pustawo trochę,prawie jak na weeku hehehhehe

Hmmm no to widzicie Lolo po Pulneo zygał :-(
Na uzdlonichych kolczyki..WYPRZEDAŻ...Po 5 zł ...
Mam mega doła bo wlazłam do szmateksu i p******* 50 zł ..Głowa mnie boli...

Szafa zamontowana. Cudo :-D I nawet za bardzo nie zagraciła pokoju. Panowie się migiem uwinęli, bo większość elementów mieli już gotowych. A teraz czeka mnie ........ sprzątanie :confused2: Orzechy piorące już się szykują i do dzieła!

Olcia Adas wraca w sobote:tak:Ale ty to szalona babka jestes skoro na stopa w Alpy sie wybralas:-)Udalo mi sie juz dojsc do ladu ze zdjeciami wiec wstawiam;-)
DSCN0907.jpg
DSCN0911.jpg
DSCN0926.jpg

reklama
Hej dziewczynki!
Ale śliczne górki, marzy mi się wyjazd w takowe, ale to raczej nieprędko się wydarzy:/

Dyskusja o kapciochach;-) Rajstopki fajne, ale z ceną już trochę gorzej. Te paputki, które Bodzia polecała ja również mogę polecic. Cypriano co prawda ich jeszcze nie nosił, ale moja bratanica i siostrzeniec biegają w nich non stop. Cyprianowi też takie zakupię, ale to jak już będzie się na dwóch nogach sam poruszał. Teraz musiałabym mu zakładac podeszwą do góry:-D
A ja poszukuję skarpet antypoślizgowych i bieda straszna :szok: Wczoraj napadłam na kilka sklepów i wróciłąm z 1 marną parą, wygrzebaną w smyku. Generalnie występują takie, ale w różu i/lub w rozmiarach noworodkowych :baffled:
Kurczę, może jednak te papucie kupię.

Właśnie wywiesiłam pranie na zewnątrz i zaczęło lac:angry: Więc znowu będzie kisło w domu:angry:
Gdzie jest lato???????

Ach, dziewczynki, dziękujemy za dzisiejsze głosy!!!:-) Kochane jesteście :tak:
Oby tak dalej;-)
Na 1. miejsce się nie załapiemy z pewnością, ale jest szansa na 5. :-D Chyba;-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry