Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja planowałam puszki potworzyć ale........mnie sie tez chwila "nudy" nalezy ;-)U mnie też śpią. Idę podrutować.![]()
normalnie we wszystkim widzi dziurę, no i oczywiście jaki zięć nie byłby cudowny to ona i tak znajdzie coś do "ulepszania", a już widzę że męża to nosi, prosiłam by jakoś wytrzymał... eh dla was tu poczytać popisać niestety nie mam czasu, wrócę niedługo to może nadrobię.
Kurcze, ja to jestem jednak tchórz z tymi nowościami :-) Nawet z twarożkiem i jogurtem postanowiłam czekać, a tu już dzieciaczki czekoladę zajadają ;-)
Może się do tego przekonam, jak już Ida stanie na nogi i zacznie biegać i trzeba ją będzie ratować przed wpadnięciem we wszelkie możliwe niebezpieczne miejsca. Eh... póki co cieszę się, że to moje dziecko tylko pełza - robi przy tym trochę hałasu i jest dość powolna. Może zanim zacznie chodzić, zrozumie, co znaczą moje słowa "To nie jest dla dzidziusiów" 
Ja od trzech tygodni czytam "Baltazara i Blimundę" Saramago i chyba nawet do połowy nie doszłam. Chyba się na nowelki przerzucę, to może mi sie uda jedną taką w ciągu tygodnia doczytać do końca 
. Mały stwierdził, że za dobrze mam i dał taki koncert, że do teraz mam nerwa
. Wrrrrrr. zasnął koło 6 a o 7 pobudka, bo starszaka do przedszkola trzeba było zawieźć. Do tego wracając do domu, stałam 25 minut
, żeby zjechać w swoją osiedlową uliczkę z głównej trasy i żaden g..ój
się nie zatrzymał
, zwolnił by choś trochę to bym szybko myknęła ale nieeeeeeeee
!!! Zawsze starałam się być kulturalna i uprzejma na drodze ale od dzisiaj koniec uprzejmości!!!!!!!