• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Renczysia :shocked2: ale oni wiedzą, że rodzice dla dziecka dadzą.....
Aja siedze w pizamie, poleguje z Fifem w łózku, teraz się bawią z Lolkiem..Ach miły, leniwy dzionek..Pogoda jakby sie przejaśniało więc może jutro wreszcie będzie słonko..Na razie wietrzycho....Ach dzisiaj robie domowy dzionek...Mmmmmmmmmmmmmmm

Wiem Bodzia i dlatego dam bo wyjścia nie mam :-) Zbiednieć nie zbiednieje,najważniejsze żeby wszystko było ok :-) Z jedna miedniczka po 1 miesiącu było ok,zobaczymy jak teraz z drugą. Mikolo śpi,więc chwila dla siebie :-)

:D
Ale ja już nie mam drożdżówek ;P
Chcę dzisiaj zrobić Brownies z malinami (o takie: pikle&binokle: podobno ostatnie), ale jest problem - nie mam malin :/ Nie znalazłam wczoraj nigdzie... Mogłabym zrobić bez, ale placki bez owoców w lecie nie mają sensu ;)

Pucolek odkrył dziś swoją nową pasję - z wielkim zaangażowaniem wpatruje się we włączoną pralkę ;) Więc chyba zabiorę go do łazienki, bo muszę postawić drugie pranie, a on coś nie chce zasnąć ;) Choć już łapie długie zawiasy ;)

Postawiłam suszarkę przy Franka łóżeczku i jest szał ;)

Zastanawiam się, jak to będzie z tym moim końcem karmienia... W dzień Franek może nie dostawać mojego mleka - jest mu wszystko jedno. Ale w nocy jednak jest głodny - wbrew temu, co piszą w książkach... Jak się obudzi o 1-2, to faktycznie wystarczy mu trochę wody i zasypia, ale ok. 4 nie da się go już oszukać. Musi się napić mleka. No nic - czas pokaże...

Ewa Filip tez jest głodny w nocy...I to ze 2,3 razy..autentycznie jak sie rzuca to pije łapczywie i długo...Zdarza mu się z dwóch piersi..Książki swoje a dzieci swoje...Może trzeba im je przeczytać??? ;-)

Ewa - zainspirowałaś mnie. Zmałpuje i też zrobię brownies. O ile znajdę maliny ;-) Chociaż ze śliwkami/wiśniami też powinno być dobre.

A co do jedzenia w nocy - Idulek też zajada, chociaż ona butelkowa, więc w ogóle od dawna nie powinna.
A zaraz się za podwieczorek bierzemy, bo na obiad dla Dziducha nic nie mam :zawstydzona/y: No nic... obiad będzie na deser :-D

:D
Ale ja już nie mam drożdżówek ;P
Chcę dzisiaj zrobić Brownies z malinami (o takie: pikle&binokle: podobno ostatnie), ale jest problem - nie mam malin :/ Nie znalazłam wczoraj nigdzie... Mogłabym zrobić bez, ale placki bez owoców w lecie nie mają sensu ;)

Pucolek odkrył dziś swoją nową pasję - z wielkim zaangażowaniem wpatruje się we włączoną pralkę ;) Więc chyba zabiorę go do łazienki, bo muszę postawić drugie pranie, a on coś nie chce zasnąć ;) Choć już łapie długie zawiasy ;)

Mniaaaaaaaam ale pychotka :P

Mój pralką już się mniej interesuje niż wcześniej heheh :/

hej
u nas Macius tez je w nocy, był czas, że budził się na jedzenie rano, ale się skończyło:cool: i teraz o 1, czasem 2 lub 3 się budzi (jeden raz, tylko o nieustalonych porach:rolleyes:), dostaje jeść na śpiocha i zasypia.

Krolcia - a może rzeczywiście spytaj o te rajstopki??? no bo szkoda, naprawdę:no::no:

Kochane, nie wiem, czy mogę Was tak wykorzystywać:sorry::sorry: ale wczoraj dało to takie dobre rezultaty:tak: - więc znowu proszę o ciepłe myśli dziś po 16:sorry::sorry::zawstydzona/y: jeśli się uda, to już koniec mojego stresu:-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry