• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Tak w ogóle, po temacie rajstopkowym wczoraj, wyciągnęłam kolejne paczki z ciuchami i...ZONK:szok:! Okazuje się, że dziewczyna, której pożyczałam ciuchy nie oddałam mi żadnych rajstop:no:! Oddała mi reklamówkę z ciuchami a ja tego nawet nie przejrzałam:hmm:. Zbyt ufna jestem ech...:-( No i tym sposobem poszły się .... wszystkie rajstopki do rozmiaru 92. A takie fajne miałam, śmiechowe:hmm::-(. Buu

reklama
Krolcia jejku współczujee....Ja rozumiem, że dzieci niszczą jedne bardziej dtugie mniej ale to się mówi,że się poniszczyły!!!!
Mnie się marzy czerwone body i półspiochy w czerwone paski dla Fifka..ale to może we wrześniu...

Ona mi ich po prostu nie oddała:wściekła/y:!!! O każde swoje ciuchy musiałam się upominać! Człowiek chciał dobry być. Potrzebowali to pożyczałam.

Byłam przekonana, że te rajstopy tam są, no bo skoro ich mała już wyrosła... To było w zeszłym roku. W między czasie u niej w rodzinie urodziło się dwoje dzieci. Podejrzewam, że rajstop już u niej nie ma.

Krolcia - współczuję straty. Ja na razie jestem w sytuacji osoby dostającej, ale jak ktoś mówi, że pewne ciuszki chce odzyskać, to je bardziej szanuję i potem odkładam, żeby nie zapomnieć. Może się o rajstopki upomnij? Może koleżanka pożyczał od różnych osób i jej się pomieszało?

U nas na razie z zakupami dla dziducha spokój. Ciocia Krolcia poratowała bodziakami ;-), półśpiochy jeszcze dobre. Myślałam, że będę musiała dokupić kilka bluzeczek z długim, ale okazało się, że mam. Jedyne co, to za jakiś czas trzeba się będzie za jakimś zimowym kombinezonem rozglądnąć.

A tak w ogóle to cześć :-)

taaaaaaaaaaaaaa kombinezon mamy po Lolku...chyba, że będzie za wielki....
No ale buty.....Lolo, Filip i ja bym sie nie pogniewała................Juz się boje kupowania zimowych dla chłopaków..

hello

u nas dzisiaj SŁONECZKO!!!

sasiedzi właśnie zapakowali się do autka i pojechali pod namioty, a ja jak taki wazon siedzę w domu:((( cały urlop S. "stracił" na przeprowadzkę, ale jeszcze wygospodaruje kilka dni i za 1,5 tyg ruszymy do zakopca na tydzień...już nie mogę się doczekać normalnie...jak dziecko

dzieci się bawią tzn Oli zapierdziela po podłodze, a Mati ją goni...oli obraca się i robi mu papa

Ostatnia edycja:
Hello
Właśnie małżonek dzwoni po pracowniach USG żeby umówić się na wizytę.Dzwoni do Pro-famili i kurdesz okazuje sie że USG jamy brzusznej u dorosłego kosztuje 60zł a u małego dziecka jak Mikoś 100zł kuuurrrrrrrrrrrrr.A u tego co byliśmy pół roku temu 80zł w tym bioderka jeszcze były.Ale teraz ma urlop kur.......Szukamy dalej...

Renczysia :shocked2: ale oni wiedzą, że rodzice dla dziecka dadzą.....
Aja siedze w pizamie, poleguje z Fifem w łózku, teraz się bawią z Lolkiem..Ach miły, leniwy dzionek..Pogoda jakby sie przejaśniało więc może jutro wreszcie będzie słonko..Na razie wietrzycho....Ach dzisiaj robie domowy dzionek...Mmmmmmmmmmmmmmm

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry