U
użytkowniczka r
Gość
Ewa superowe ciuszki,taki ślipok ze mnie ze dopiero teraz luknęłam na nie 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale znalazlam patent jak ochladzac Jasia podczas snu, tak wiec jak spi to wlaczam wiatrak prosto na lozeczko a ze ochraniacz mam taki ze zakrywa szczebelki od gory do dolu tak wiec nie wieje prosto na niego a powietrze ma chlodniejsze

Biedna dupeczka
Moj Jas wczoraj tez na rzadko ale zapchalam go smecta, ryzem z jablkami i specjalnym mlekiem
No ale po odlozeniu smecty zas przed chwila sraknal rzadkoscia
A z apetytem do tylu.Nie chce jesc

A u Maćka też pierwszy raz od ur odparzona pupa- od wczoraj
aż normalnie serce ściska jak widzę, jak cierpi przy wycieraniu i przebieraniu!!! u nas sudocream w użyciu - a Ty czego używasz na te odparzenie??

ja to pewnie też bym powiedziała co o tym sądzę i znając mnie już bym tam nie wróciła, bo pewnie głupio by mi było

cristal, olcia - buziaki dla Waszych chorowitkow!
reczycia - z palca. a jak beda chcieli z zyly, to sie nie zgadzaj.
my dzis zaliczona wizyta u lekarza i dzialka u pani sasiadki![]()
bylysmy o hematologa i ja juz wiecej tam nie pojde. lekarka sama nie wie skad te podwyzszone plytki i ciagle kaze nam robic jakies nowe badania :/ do tego stwierdzila, ze Alicja jest niedozywiona (waga 6750) i mamy sie polozyc na oddzial. powiedzialam, ze nie wybieram sie, a ona na to, zebym pozniej nie zalowala!!!! dziekuje za taka lekarke ...
smile a widziałaś te linki co wstawiłam? ten X-lander albo trójkołowy Graco Trek by Ci pasował z tego co piszesz, ja się zastanawiam nad tymi dwoma x-lander lub Loola i nie wiem co wybrać, w Looli to co mi nie pasuje to kółka, ja lubie pompowane, ale Loola jest śliczna...i weż tu cos wybierz:/
Szkoda tylko że w X-landerze jeżdzi się tylko przodem do kierunku jazdy, ja lubię widzieć małą ona tez tak woli, co prawda jeżdzimy też przodem, ale widzę że ona się denerwuje jak mnie nie widzi, w Looli była ta właśnie zaleta że w obie strony...Mamy we Wro autoryzowany sklep X-landera, więc musimy podjechac jeszcze sprawdzic jak sie składa, czy się zmiesi nam do auta...
A dlaczego nie z żyły? Ale i tak nie dałby sobie pobrać z żyły,za bardzo ruchliwy jest :-)
Kurcze, Gufi.A niby po co mialabys isc na oddzial???
A dlaczego nie z żyły? Ale i tak nie dałby sobie pobrać z żyły,za bardzo ruchliwy jest :-)
Takie pytanie. Czy wasze dzieci też są takie ruchliwe. Mój nie usiedzi 5 minut spokojnie. Cały czas coś musi wziąć do ręki, na coś wejść.. itp.. pampersa nie mogę mu założyć, bo się robi sztywny i odwraca na brzuch.