Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Nosz kurcze, jak do 12 nie zaśnie, to idziemy na spacer
bo muszę w końcu zakupy jakieś obiadowe zrobić 
hehe a wiesz że już brałam pod uwagę to imię?No to Frulo pospał... Godzinkę... Szaleństwo :/
Wrublik, ja polecam moje imięKrótkie, zgrabne, generalnie dość dobrze się kojarzy. Można zmieniać na różne sposoby
A Michalinę znam jedną i na studiach dalej wszyscy na nią mówili Miśka
![]()
to jest jedna z wersji o której nie będe nikomu mówiła, żeby znowu mi nie powymyślali przykładówjakbym siebie widziała dosłownie, C. jak zabiera rano Zuzię żebym dospała godzinę zanim on do pracy pójdzie to zamyka za sobą wszystkie drzwi bo wie, ze każdy głosik wydany przez Zuzię mnie zaraz obudzi, w sobotę to samo jest, zamiast pospać do 8-9 jeśli on wstanie i ją weźmie, to ja i tak zaraz do nich dołącze, bo jak wiem, że wstali oboje to mnie już spać nie chce:-)
lolWczoraj była teściowa i do mnie taki tekst:
T: Renia ty nie jesteś w ciąży?
JA:Nie,chyba nie,nie wiem,ale raczej nie :-)
T: A bo masz taki brzuszek...
JA:![]()
T: Ja przepraszam itp...
Heh później wieczorem za każdym razem jak szłam przez przedpokój to lukens w lustro heheh

niektorzy w jeszcze glebszym zadupiu, nie przejmuj sieW ogóle to na spotkania prosze sie umawiac na privie :/ bo mnie tu na zadupiu zal dupe sciska ze zadnej z Was nie ma i nie mam se z kim kawki wypic![]()

hehe dobre! moja 3,5 latka ma podobne akcje, pamiętacie jak ją pogryzły komary, ona stwierdziła że to osa, iże osa ma przylecieć ją przeprosić i dać buzi![]()
lubie takie reakcje