U
użytkowniczka r
Gość
Kurcze no nie mogę się do męża dodzwonić,martwię się :-(((
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Nie wiem jakim cudem ją wywąchała i wyjęła, bo porządnie zapakowałam, ale jakoś się jej udało
.

u nas dokladnie tak samoTunia- bilans jest raz do roku - czyli pierwszy jest na roczek, potem na dwa lata itd. Jeżeli sama się umówisz w okolicach roczku ( wtedy jest chyba szczepienie ) to nie dzwonią, jeżeli się do nich nie odezwiesz to wtedy dzwonią. Tak przynajmniej jest u mnie
. Tylko u nas temperatura powyżej 38. Mój mały prawie 13kg waży dlatego ja podaję dawkę 5 ml syropu. W Twoim przypadku też bym zwiększyła dawkę. Lekarz mi mówił, że tego typu preparaty(w sensie te, które można podawać niemowlęciu) to podaje się zgodnie z masą ciała a nie wiekiem dziecka. Piszesz 11 kg, to ja bym zwiększyła dawkę do chociaż 4 ml na początek, ale to ja. Jak zrobisz tak zrobisz.
. Są wyjątki ale generalnie polskie kino nie jest fajne. Ostatnia komedia polska, z której się uchachałam to "ciacho"
. Natomiast duuuży plus muszę dać polskim serialom tv
.