• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
własnie się ugotował obiad do dziecka, a młody zasnął :wściekła/y: a tu dorsz, ziemniaczki i marchewka czekają :-D ech miał być świeżutki pyszny obiadek a będzie musiał jeść odgrzewane łobuz.

Też pierwszy raz słyszę, żeby robić badania krwi na roczek. Nawet bilansu nie ma. Pierwszy formalny na dwa lata, potem 4, 6 lat. Mimo to i tak pójdziemy na roczek się zbilansować tak sami od siebie:tak:.

Witamy po południowo:rofl2:

Dziś to zaszalałyśmy z Martynką ze spaniem:-D ja się obudziłam o 9.45:szok: a Martynia o 9.55:szok::rofl2:
Amandzia pewnie dużo wcześniej wstała ale poszła do pokoju teściowej włączyła sobie bajki i nam nie przeszkadzała:-p potem zjadłyśmy śniadanko i wybrałyśmy się na spacerek no i dopiero z co niego wróciłyśmy wiec zaraz za obiadek sie zabierzemy:rofl2:

ja tez o zadnym pobieraniu krwi na roczek nie słyszałam, my narazie myjemy zabki woda ( bo dopiero dwa) potem pewnie przejdziemy na paste
własnie wróciłam z rozmowy o prace(niezbyt ambitna) a i tak 90 osób na 5 miejsc takze juz wiem ze bedzie odmowa no ale na 100% dowiem sie tego jutro

mały gryzie gumową szczoteczkę, tak wygląda mycie zębów;-) aha, pastę mamy ziajke od 1 ząbka. Chyba dobra, bo mu smakuje:tak:

dziś za mną pierwsza króciutka przejażdżka samochodem i...jestem załamana:crazy: i zła:crazy: masakra jakaś, nasz samochód wydaje mi się ogromny (mamy kombi, a ja uczyłam się na fiaciku:sorry2:) no i ten diesel:no: nie wiem czemu z takim wyrzutem mi rusza:blink: w ogóle go nie czuję, nic a nic, aż taką niechęć do jazdy poczułam:baffled: jak z 1 ruszam, to jakby rakieta startowała:-p

Diesle mają tą tendencję, przyśpieszenie jak rakieta:tak:. Przyzwyczaisz się:tak:. Ja też combi jeżdżę i nie wyobrażam sobie teraz jeździć czymś mniejszym a egzamin zdawałam na micrze więc różnica w wielkości delikatna hi hi:-D

Krolcia u mnie w przychodni jak Amanda była Mała to był bilans na roczek też a teraz jak się dowiadywałam to mi powiedzieli ze już nie robią tylko dopiero na 2latka:confused:
Ewa ja myje Martynce pastą Nenedent jest ona bez fluoru:tak::tak:
Olcia szybkiego powrotu do zdrowia życzę Twojemu tacie:confused::confused:

Wszystkim chorowitkom zdróweczka posyłam:confused::confused:

asjaa nie poddawaj się. przyzwyczaisz się :-) ja mam pod oknem yarisa i volvo kombice. różnica w wymiarach ogromna i strasznie uwielbiam toyotke, ale na volvo nie narzekam i jeździ się bardzo dobrze pomimo tego, że jednak to duże auto. myślę, że skoro to twoje początki to jedynie przy parkowaniu będziesz musiała bardziej uważać a tak to na pewno dasz sobie rade. no i jak się przyzwyczaisz to docenisz, że prawko to rewelacyjna rzecz. ja bez niego już sobie życia nie wyobrażam - zawioze sobie dupsko gdzie chce i kiedy chce :)

co do bilansu to w naszej przychodni w Pl przy okazji szczepienia standardowo ważenie i ogólnie pediatra ogląda czy wsio ok i tyle. tu w irl przez pierwszy rok mamy bilans co 3 miesiące więc na rok też będzie, ale żadnego badania krwi nie ma ani tutaj, ani u nas w pl.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry