• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cristal no to będzi eimprezka, że ho ho ho!!! O mala czarna..Hmmm..Może i ja bym wreszcie zakupiła ;-) Kompletnie pomysłu nie mam w co się ubrac a ostatnio znowu tak schudlam, że jensy moge z tyłka ściągać bez rozpinania:crazy::crazy:I nie znosze w nich chodzic bo jak po starszej siostrze wygladają do tego brzuch został niestety :-(
Dziewczyny jutro pierwszy roszek:szok::szok:

reklama
hello

cristal kochana powodzenia w imprezce! Oby wszystko się udało i mały solenizant był w dobrym humorze! Czekamy na relację (najlepiej foto) w poniedziałek. Mamusia także niech się ustawi do fotek w tej nowej małej czarnej.

my dzisiaj jedziemy do Tucholi do rodziców S. Jego tata ma urodziny. Nie lubie takich wypraw z Oli bo ona wtedy się przestawia i jest marudna. Mam nadzieję, że drogę zniesie ok i się zdrzemnie.
Dzisiaj też chcę zanieść do wywołąnia fotki. jestem w szoku ile ich mamy. Po wstępnej selekcji okazało się, że tych najnajnaj fajniejszych jest przeszło 700!:szok: Zr:szok:obiłam kolejną selekcję i wyszło raptem o 100 mniej:confused2: teraz jest ich około 450, ale to nadal za dużo!:sorry: Już nie wiem o o chodzi i chyba po prostu najpierw wywołam te pierwsze, a w przyszłym m-cu kolejne...Stanowczo za dużo mamy tych fotek

lecę bo Oli właśnie włączyła kult unplugged trochę jakby za głośno...ciekawe co na to sąsiedzi...

Olcia i dlatego ja nie wywołuje prawie żadnych ;-) Bo jakby doszedl to geo Lolo to bymz torbami poszła :-p no ale biore sie niedługo za porządek w plytkach to może cos wybiore do wywołania ;-)

Hello dziewczynki

Kurcze no zleciało zleciało,Cristal udanej imprezki :-) nie opij się za dużo yyy soczku oczywiście :-)

Też bym chciała małą czarna ale hm... wydaje mi się że taki kurdupel jak ja nie specjalnie fajnie by wyglądał w sukience :/

bodzinka naprawdę można pójść z torbami. Ja teraz wywołuję TYLKO z pierwszego roku, życia Oli, a pewnie i tak skończy się na tym, że wywołam tylko pierwsze pół roku

witam się porannie
u nas niestety noc koszmarna - maluśka co prawda przespała całą, ale za to starsza dała popis z wieczora zanim zasnęła kaszlała do tej pory aż się zrzygała, no i jedna zmiana pościeli, w nocy kolejny atak, nad ranem znowu godzinowy suchy kaszel, wysłałam męża z nią na pogotowie zobaczymy co powiedzą, jak napiszą antybiotyk, to każe jechać do szpitala i niech tam lepiej zbadają, albo powiedzą że mamy nawilżać powietrze... które jest nawilżane, no najwyżej w nocy co chwilę wokół dziecka muszę rozpryskać mgiełkę,, grrrr jeszcze nic nie wiem a już się nakręcam....
miłego dzionka życzę!

Hejka;-)

cristal oo to masz dzisiaj dzień pełen wrażeń:tak: życzę aby wszystko sie udało i żeby mały jubilat był zachwycony. Buziaki dla Niego!:-)
No i napisz potem jak tam te zabawy, o co dokładnie w tym chodzi...?!

olcia ja ostatnio też selekcjonowałam zdjęcia (pierwszy raz od urodzenia małej!) ale sie mocno ograniczyłam bo bym utoneła w albumach, wyszło mi 189 zdjęć z pierwszego półrocza. Z kolejnego zrobie podsumowanie w styczniu po roczku:tak:

Moje dziecko jest chlebożecą - je juz druga wielką kromę chleba:szok:
Nie chce mi sie natomiast dzis gotować, od mamy mam bigos na obiad, dogotuje ziemniaczki i styknie, Miluszka dostanie dziś chyba słoik:baffled:

Wy niedobra babolce!!!!!!!!!!!!!! Tylko o bigosie nadajecie wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr a ja mam takiego smaka na dobry bigosik...
Renia ja znalazłam sukienke w której powinnam calkiem niezle wygladać...
MAŁA CZARNA BAWEŁNIANA SUKIENKA TULIPAN BOMBKA (1906768034) - Aukcje internetowe Allegro
Hmmm najchetniej bym zrobiła napad na bank i kupiła obie :-) :-p
Ach i ten sprzedawca ma jeszcze tunike-kimono !!!!!!!!!!!!!! Oczywiście mnóstwo kolorów..Ech najchetniej bym kupiła czerwona i bezową :-p Wszystko bym miła czerwone i musze sobie tłumaczyc, że tak nie mozna ale w sumie...Czemu nie?? Skoro to moj ukochany kolorek :-p
Hmmmmmmmm dodałam go do ulubionych i pomału zrobie zakupy :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry