• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Renia no odrobine za droga ;-)
Lolo oglada 'Akademie Pana Kleksa' A Junior dostał miske i łyzke i nie ma dziecka ;-)
Lolo ostatnio mówi do Fifka"Choc tu do mnie caly świecie":-D:-DPytam się "Czyj on cały swiat?" , Lolo"Mamy cały świat a Karol tez jest mamy całym swiatem"...Mało się nie poryczalam....

Ostatnia edycja:
reklama
Bodzia no tak czasem teksty dzieciaków rozkładają na łopatki i rozbrajają do łez

no i wrócili, wszystko niby ok, tylko ma pić clemastinum, najszybciej że jednak suche powietrze... uff

Ostatnia edycja:
witam się z kawusią
zrobiłam sobie latte i moje dziecko mi wyżarło najlepszą część, czyli pianę z mleka:-D mi została kawusia i dolna część mleka - mój łobuziak głodomor.
czekam aż maluda zaśnie i zrobię jakiegoś szybkiego torta małżowi - a niech ma chociaż tyle, na więcej nie zasłużył hehe

Też chyba sobie zrobię kawkę.:tak:
Pojeździłam dziś po marketach zorientować się w cenach zabawek dla dzieciaków. Matko! Ceny z kosmosu:szok:! W tym roku wszystkie prezenty będą w necie kupowane.

M. usypia Luśkę więc mam chwilę dla siebie. Dzisiaj niestety zmarła moja ukochana babcia. W związku z tym raczej u nas nie będzie imprezy roczkowej. Nie mam na to nastroju. Przepraszam ale nie odniosę się dzisiaj do Was :-(.

M. usypia Luśkę więc mam chwilę dla siebie. Dzisiaj niestety zmarła moja ukochana babcia. W związku z tym raczej u nas nie będzie imprezy roczkowej. Nie mam na to nastroju. Przepraszam ale nie odniosę się dzisiaj do Was :-(.

Wyrazy szczerego żalu i współczucia z powodu śmierci babci
[*]

Ale tu dziś pustki.....:eek:

Thinka strasznie mi przykro:-(
Do roczku jeszcze troszkę, symbolicznie mozna uczcić, choć wiem że teraz wydaje się to mało znaczące:confused2:

A u nas zapowiada się nieciekawa noc....Miluśka złapała bakcyla od brata:no: tak nagle z wieczora zaczęła pokasływać ale od razu tak mokro:szok: a nic wczesniej jej nie było, nawet kataru nie miała...u Wiuktorka to najpierw dwa dni był suchy kaszel, potem doszedł mokry i katar, u niej od razu mokry i tak pokasłuje bidulka. Boje się nocy:-( nawet jej jeśc na noc nie dałam bo podejrzewam że by to zwróciła...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry