Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a to było tylko ok 2 km tam i z powrotem, normalnie tyłka z domu ruszyć nie można mi
może trudno tu nadawać kategorie urodzinom,ale wydaje mi się że właśnie roczek i 18-ka są w jakiś sposób szczególne

aż trudno uwierzyć, to okrutne, żeby na jedną osobę tyle nieszczęścia spadało...poważnie, w obliczu takich wydarzeń, tragedii czasami zastanawiam się gdzie tu sens..
uwielbiam sprawiać dzieciakom moim radość:-)

...ale wierze że tak nie jest, że to dlatego że naprawdę z tym starszym jest juz ta nic porozumienia, matka kocha dziecko bezwarunkowa miłością a ojciec ponoć sie tej miłości uczy dopiero i pewnie głupio to zabrzmi ale kocha "za coś" - potrzeba im czasu by te relacje były takie jak trzeba - potem bedzie tak samo zobaczysz, na pewno nie zamieniłby Fifiego nawet na stado córek;-)
gorączki przy tym nie ma, caluśki dzień dziś nawet nie spała, nad czym ubolewałam bo odpoczynek ważny jest przy chorobie a ona była dziś spokoja fakt ale pod wieczór wstąpiła w nią nowa siła hehe, Jeść oczywiście na noc nie zjadłam ale nie wmuszam ani nie karmię przez sen bo boję się że zalegnie jej w tym rzołądku:/ Jutro sie wybierzemy do pediatry osłuchać ze starszym przy okazji też bo nadal chyrla
. Przy pierwszym dziecku to się szalało, spełniało każdą nawet najmniejszą zachciankę. Teraz z perspektywy czasu połowy tego co kupiłam bym nie kupiła
. Jak przynoszę stopniowo zabawki od mojej mamy po Mateuszu to połowę bym od razu na śmieci wyrzuciła, takie bzdury kupowane.