Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja juz wymiękam normalnie..W srode byłam u pediatry to było oki, tylko zaflegmiony ale nie kazala dawac antybiotyu tylko wykrztusny..Podawałm do piatku bo przestał kaszlec i harczec i co..Dzis od nowa!!!!!! zaraz się do alergologa będe umawaić...No ale dzis to pewnie kaszle od kataru.
. Dobrze, że mąż ustawiał mnie do pionu. Od dzisiaj młoda żegna się z bodziakami - nosi majtki i koszulki na ramiączkach. Tak dorosło w nich wygląda, że aż dziwnie
.
.
ja nie wiem jak moi faceci to robią, ale po weekendzie z mojego mieszkania jest ista ruina! Burdel nie do opisania w każdym pomieszczeniu
SZOK!
No nic, na razie przerwa, bo oczywiście znów biegunka, więc odpuszczam to mleko, spróbuję za jakiś czas.
) ile ma pieluch w kolorze czerwonym itp.;-) A nagrodą był dyplom "ozdobiony" przez Cypriana i różne gadżety, słodycze itp. Fajnie to wszystko wyszło, było wesoło, w zasadzie wszyscy brali udział, bo troche podpowiadali, wywiązała się burzliwa dyskusja nt. Cyprianowego rekordu w produkcji kup na dobę
No, wesolo było:-)
Ja jestem bardzo zadowolona, choć sam nie woła, sygnalizuje tylko;-) Ale gdy ja jestem z nim przez cały dzień, nie ma żadnej wpadki:-)