Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.........znam to z autopsji i szczerze współczuję
u niej to nieprawdopodobne az przed chwila zagladalam czy sie koldra nie przydusila ale wrecz przeciwnie - skopala ja z siebie
ale juz nic nie ruszam niech spi
Mnie też to irytuje. Albo jak napierdzielają domofonem przez 10 sekund z ulotkami
A ja mam domofon zaraz obok drzwi do sypialni więc automatycznie Mysia staje i już po spaniu
Spacerki w chuście są ok, ale gorzej jak mam większe zakupy - więcej niż 3 kg nie daję rady 
Zwłaszcza, że wiem, czym te zęby pachną
No i u nas zupełnie takie coś by odpadało, bo to Małżon usypia Smroda - przynajmniej 2 razy w tygodniu nie ma innego wyjścia - kończę pracę o 20.15.
tak jak u Was, domofonem o kazdej porze kilka razy dziennie a to ulotki a to poczta a to cos i kazdy jakby wyczucia nie mial z wciskaniem guzika
jak alarm przeciwpozarowy, dlatego u mnie czesto zwisal domofon a byl dzialajacy tylko kiedy spodziewalam sie czegos :>
Tunia na parapetkowa impreze dobre sa jeszcze salatki, chipsy z dipem, koreczki, oraz by sie nie narobic a by byl jakis konkret to nozki kurkowe z piekarnika z sosem barbecue np
nie moge ciagle nad nia stac wiec krzycze do niej - czekaj, czekaj i wtedy troche zwalnia i mam czas np obrac jednego ziemniaka i do niej dojsc a pozniej ona sobie chodzi minute po kanapie i mowi - czekaj, czekaj 
oczywiscie nie tak wyraznie jak ja ale nie daloby sie pomylic z czyms innym hehehe, moje dziecko nie mowi mamo bo kot i tata sa wazniejsi w tym wzgledzie ale czekaj czekaj i czesc jak najbardziej hehe myslalam ze mamo jest latwiejsze