mamolka
Fanka BB :)
No i znowu nadszedł czas, kiedy to moja kuchenka nie ma pokrętełek.![]()
Clippasafe
ja mam takie zabezpieczenia - polecam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No i znowu nadszedł czas, kiedy to moja kuchenka nie ma pokrętełek.![]()
hej
ja też z kawusią
i biegającym wszędobylskim stworem
wrubik o kurcze. To szkoda Ani. Oby jej szybko przeszło
krolcia to co? Widzimy się? Pasuje Tobie dzisiaj? Jakby co to ja niezmienni tkwię na posterunkuDaj znać.
yvona dobrze, że nie napisali miss universe![]()
. Myślę, że tak między 13 a 14 byśmy byli, bo to zależy o której jaśnie pan hrabia wstanie na obiad:-).

bo jak nie mam co czytać, to mi źle)
. Uważam, że mój starszak jak się nakręci(co się często zdarza) to niewyraźnie mówi i prosiłam babeczkę z przedszkola, żeby zapytała logopedę co o tym sądzi. No i według logopedy nie jest tak źle, znaczy na tyle, że musi mieć zajęcia. To fajnie
bo ja myślałam, że tylko ja jestem w stanie zrozumieć Matiego jak dostaje potoku słów
.
kaszel ją męczy... no i ma lecące łezki, wczoraj pani z przedszkola też to zauważyły, no ale dowiedziałam się o tym tylko teraz jak pogadałam z teściową, bo stwierdziła że po co mi mówić, że przecież sama zauważę...