mamolka
Fanka BB :)
Martyna ponowie witam nową mamę 
no to pewnie ma po tatusiu
Swoją droga taki mały a już mamusi gra na nerwach ;-)
no to pewnie ma po tatusiuObejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Swoją droga taki mały a już mamusi gra na nerwach ;-)
no to pewnie ma po tatusiuDokładnie! byleby po porodzie jednak okazał się spokojny jak AniołekMartyna ponowie witam nową mamę
no to pewnie ma po tatusiu
skoro masz tyle energii to dlaczego nie pracujesz jeszcze? Miałabyś trochę urozmaicenia.Hej Kochane!!
I jak wam mija czas w te cieplutkie dni?
Ja spędzam czas na tarasie, w cieniu oczywiście i klikam od dziś z wami
Powiedzcie mi, które z was siedzą w domku i nie pracują?jak wypełniacie sobie wolny czas?Bo ja do końca kwietnia pracowałam a teraz jestem już w domku...i aż mnie roznosi.....zawsze miałam dużo energii, ale już mi brakuje pomysłów na spędzanie wolnego czasu
Podzielcie się ze mną swoimi doświadczeniami...
Miłego dzionka!!
Lecę po truskawki i zjem całe kilo sama...hihihih
Moja Wiki kopała po żebrach, ale później. I to zawsze o 23 najmocniej. Pod koniec ciąży to się brzuch wybrzuszał i wtedy to naprawdę bolałoAntylopka chyba masz rację, mam nadzieję że Mały się ułoży inaczej i nie będzie kopał po nerwachSwoją droga taki mały a już mamusi gra na nerwach ;-)
mnie właśnie po żebrach i mostku bolałoAntylopka ja nigdy nie narzekałam na kopniaki , może dlatego że miałam sporą warstewkę tłuszczyku amortyzującego kopniaki i mnie to jakoś nie bolało. Jedyne co mi było to miałam ogromne problemy z przekręcaniem się z jednego boku drugi, mega bolącymi rozchodzeniem się miednicy ( choć mnie bolała kość łonowa) i gdy mały wbijał mi stopy pod mostkiem.. A tak poza tym to super