słomiana_wdowa
Fanka BB :)
co to jest to oznaczenie NT? ja ide jutro do nowego lekarza i będę miała badania prenatalne robione i też się boję jak cholera, a głupie sny mnie nie chcą opuścić :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

to dopiero jest dobre, nie wiadomo co to za maleństwo a my tu już awantury robimy
no to mam nadzieje ze u mojego skarba to nt też jest ok ! i trzymam kciuki za pozostałe panie
wiec jutro bede zmuszona pognac z kubeczkiem o ile uda mi sie wydusic wiecej niz 3 kropelki
i sprawdzic, ale cos czuje ze skonczy sie prochami antybiotykowymi bo ciagle czuje parcie na pecherz i swedzeniobolenie, zurawinowe tabletki biore od jakiegos czasu sporo pije i nie dziala

to ja ze Szwarou uzgodnię zeznania i też napiszemy o naszych teściach, hehe
Oboje są w porządku, trochę za bardzo się o wszystko martwią, ale się nie narzucają. Nie mam problemu w komunikacji z nimi i zatarć też nie było. Po prostu są w porządku.
Tomasz na pewno doda, że teściowa super gotuje, hehe
I można sobie z nimi pogadać o wszystkim, jak z rodzicami(chociaż tak do końca przecież nimi nie są)