• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ja jak mam Zuzke czesac to jestem chory - Beata tak ladnie ja czesze a ja tylko zwiazac wlosy gumka umie i spinki zapiac :D no ale licza sie checi

a teraz na przyklad Zuzka sie rozplakala bo zgubyly jej sie gdzies 2 puzzle

w ogole jak ona uklada puzzle to jestem w szoku... takiego dziecka nie widzialem jeszcze :D moze malo widzialem :D i tanczy swietnie :D

[video=youtube;GoAb6bCSpE4]http://www.youtube.com/watch?v=GoAb6bCSpE4[/video]

i czytanie ksiazek:

[video=youtube;T3NJNaSaVr8]http://www.youtube.com/watch?v=T3NJNaSaVr8[/video]

reklama
ewwe jest dokladnie tak jak na tym wlasnie nizszym :) ale tamtego ostatnio nie moglam przemienic bo mis ie strona nie chciala wlaczyc :) dzisiaj wlasnie tez zauwazylam ze dokladnie tydzien nas dzieli :D

a ja skonczylam sweterek :) fotka na watku uzdolnione... :)

szwarou swietna ta twoja zuzia !@!!! :) i jaki piekny pokoik ma :0) ato z kapeluszem akja jest the best :D

Ostatnia edycja:
Szwarou heheh ale mnie rozśmieszyła Zuzia tymi tańcami:) naprawdę jest nie zła:) no i czytanie...:D fajnie, śmieszne są dzieci w tym wieku:)

missiiss sweterek widziałam i zazdroszczę talentu, jest śliczny, w ogóle to szybko strasznie to robisz:D mnie by chyba miesiąc nie starczył:)kocyk nam jeszcze pokaż jak już masz sprawny aparat:D

podziękowałam komuś za post:D przypadkiem hehe nie wiem komu i nie wiem kiedy:D

Ostatnia edycja:
Szwarou
super bioderkami rusza. Hania przy tańcu trzepie głową jak metal jakiś haha.
A na dobranoc wtlua się we mnie i czytamy bajkę. Jak skończę ona bierze książkę i udaje że czyta mówiąc "ble ble, bla bla" a przy tym zmienia ton, uśmiać się można.:-D
2 letnie dzieciaczki są najlepsze, choć czasami da sie odczuć bunt dwulatka niestety, a w ciązy to czasem sił brak i cierpliwości jeszcze.,

Ostatnia edycja:
ewwe kocyka jeszcze nie zrobilam bo welny mi zabraklo a wczoraj niestety nie mieli... w ogole takie ciuszki sie szybciej robi niz kocyki :) kocyk jest monotonny ciagke ten sam wzor np ja taki wlasnie robie i mi sie szybko nudzil po troche codziennie robilam a np sweterek to pod natchnieniem ostatniego usg byl zrobiony i juz sie nie moglam doczekac kiedy zobacze go jak caly wyglada hehe :) i robilam siedzialam wczoraj cale poludnie i wieczor :) i to jeden rekaw skonczylam to doszylam na spod obwodki i na koncu drugi rekaw bo jak sie ciagle to samo robi to sie szybko nudzi :P zaraz sie za spodenki zabieram :) tu dopiero monotonni bedzie hmmm musze je jakos ozdobic :)

no cos o tym wiem

przed chwila jak ja ubieralem na dwor to okazalo sie ze niby za cieplo ja ubralem i chcialem zmienic koszulke ale ona juz sobie tamta wybrala i innej nie chce i nie dala sobie zdjac :D ma swoj gust - zreszta jak ciuszki jej kupujemy czy zabawki to zawsze sama wybiera co jej sie podoba. No i ma tez jedna bluze ktorej nienawidzi a ja niewiedzac tego na sile jej zalozylem :) mama jak wrocila to sie zalamala :D

z dnia na dzien jest coraz kochansza :) ciagle sie usmiecha i wymaga ode mnie czasu. Lazi za mna i ciagle tatus tatus :D

z dnia na dzien jest coraz kochansza :) ciagle sie usmiecha i wymaga ode mnie czasu. Lazi za mna i ciagle tatus tatus :D

A u mnie sąsiedzi się śmieją że jak tatuś wraca z pracy i parkuje auto to już Hania stoi przy bramce i tatuś tatuś. Córeczki tatusia :-)

Ale do mnie jak się przytuli i powie "Mamuś kocham się" i wiesza się na szyji to dopiero serce mięknie.

Oj jaka słodka Księżniczka z Zuzi:-) Cudnie tańczy.
Wiola chłopca też można stroić.Ja też kupowałam małe jensiki, dresiki.
A ja dziś znowu ciśnienie książkowe 120/70 więc zaraz sobie delikatną kawe zrobie bo mam smaka.

reklama
Witam
My dzisiaj jak nigdy spałyśmy z Zuza do 10tej Takie lenistwo dawno mi się nie przytrafiło.
Szwarou filmiki super. Nasze Zuzki miałyby o czym rozmawiać. Moja też uwielbia tańczyć i jak zobaczyła pokoik i książeczki na filmiku to powiedziała - mamusiu dać taki pokoik oooooo iść czytać ksiażeczki z dziewczynką maaaaamuuuusiuuuuu proooooszeeee hehe:-D:-D:-D
Boska ta wasza Zuzia :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry