• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Aż zazdroszczę takiego fajnego dziecka :) mam nadzieje ze donoszę tym razem i że tarczyca mi w tym nie przeszkodzi :-(
Słuchajcie czy jak mam nagle spadek apetytu to jest to powód do zmartwień?
pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
reklama
eh wczoraj wpadąłm i dopiero teraz mam chwilkę coś tu do was skrobnąć i doczytać co tam wczoraj napłodziłyście.

U Myangel jest wszystko ok, podczytuje nas na bieżąco..ale jak pisała - jakoś tak weny jej brak :) Mam nadzieję że to się niedługo zmieni :)

U mnie dziś fajny dzień: rano przyszła pralka i już 3 raz zasuwa z prankiem :)
Potem pojechaliśmy do Pani która zaprojektowała nam ogród.. trochę to kosztowało ale efekt jej pracy - nawet na papierze fajnie wygląda. Zrobiła nam kosztorys, wypisała każdą roślinę, ile kosztuje, ile ich trzeba, gdzie ma być zasadzona, do tego kilka informacji o każdej z roślin, jak duża urośnie, i jakie ma wymagania :).. Sami byśmy mieli kłopot bo zagospodarować tył naszej działki, nie znamy się kompletnie na tym. A tak Pani specjalnie dobrała nam takie rośliny o które trzeba minimalnie dbać :) Fajnie tak wziąć projekt i powiedzieć sobie robimy ten fragment- trzeba kupić dokładnie takie rośliny i tyle sztuk i tak zasadzić :P) No jestem zachwycona :) A na dodatek projektowaniem ogrodów ta Pani zajmuje się okazjonalnie a normalnie sprzedaje roślinki i będzie wybierała i sprowadzała je dla nas :)

A na dodatek mąż ostatnio sam wyszedł z inicjatywą i kupił mi 2 sukienki ciążowe, 2 bluzki ciążowe i jedną taką jakby narzutkę na plażę :)

aaa i byłam dziś u ginekologa- wszytko ok, słyszłam dzidka na dopplerze, pośmiałam się z lekarzem I.... mam tylko 4 kg na plusie :) hehe zawsze to lepiej niż 4,5:) No ja się tym faktem przynajmniej bardzo ucieszyłam.

Ostatnia edycja:
MAMOLKA A na dodatek mąż ostatnio sam wyszedł z inicjatywą i kupił mi 2 sukienki ciążowe, 2 bluzki ciążowe i jedną taką jakby narzutkę na plażę :)

aaa i byłam dziś u ginekologa- wszytko ok, słyszłam dzidka na dopplerze, pośmiałam się z lekarzem I.... mam tylko 4 kg na plusie :) hehe zawsze to lepiej niż 4,5:) No ja się tym faktem przynajmniej bardzo ucieszyłam.

Wyobraź sobie ze rozpłakałam się jak to przeczytałam, nie wiem czemu:(

missliss ja wystawialam suknie slubna na allegro i na wedwoje, i poszla z wedwoje. Na allegro poszla meza kamizelka. :]
Trzymam kciuki za szybka sprzedaz :]

A ja dzis caly dzien na dworzu bylam, z kolezanka co ma roczna coreczke. pogadalysmy, popytalam o niektore kwestie zwiazane w ubieraniem noworodka zimowego i juz wszytsko wiem co kupic lub co wykorzystac z tych darowanych ubranek.
Do tego ma dla mnie nazwe preparatu do szybkiego gojenia sie pepka ktory nie jest na bazie spirytusu, a polecila go jej pani w aptece. i malej po 5 dniach suchniety kikut odpadl. A na spirytusie kolezankom jej babraly sie pepki nawet 2 tygodnie :szok:
Jak juz bede znala nazwe to sie podziele :tak:

A tak poza tym, to odkupie od niej chyba wozek :-)
Jedo Bartatina :] w cenie przyzwoitej biorac pod uwage ze z calym wyposaeniem nawet z fotelikiem.

missliss ja wystawialam suknie slubna na allegro i na wedwoje, i poszla z wedwoje. Na allegro poszla meza kamizelka. :]
Trzymam kciuki za szybka sprzedaz :]

A ja dzis caly dzien na dworzu bylam, z kolezanka co ma roczna coreczke. pogadalysmy, popytalam o niektore kwestie zwiazane w ubieraniem noworodka zimowego i juz wszytsko wiem co kupic lub co wykorzystac z tych darowanych ubranek.
Do tego ma dla mnie nazwe preparatu do szybkiego gojenia sie pepka ktory nie jest na bazie spirytusu, a polecila go jej pani w aptece. i malej po 5 dniach suchniety kikut odpadl. A na spirytusie kolezankom jej babraly sie pepki nawet 2 tygodnie :szok:
Jak juz bede znala nazwe to sie podziele :tak:

A tak poza tym, to odkupie od niej chyba wozek :-)
Jedo Bartatina :] w cenie przyzwoitej biorac pod uwage ze z calym wyposaeniem nawet z fotelikiem.
ja tez tym razem zrezygnuje z fioletu na spirycie do pepka i kupie jakis psikacz inny

kliwia fajnie z tym wózkiem, to mój favorite jak na razie:)))) tyle że fotelik z kompletu niekoniecznie. A chwaliła sobie kulezanka wózior? za ile chce sprzedać?

reklama
Słuchajcie czy jak mam nagle spadek apetytu to jest to powód do zmartwień?

Nie sądzę - no chyba, że przez 3 dni nic nie jesz.
Ja też mam czasem parę dni, że nie mam na nic ochoty i zmuszam się dla dobra dziecka. Ale za to tydzień pózniej pożeram pizze:zawstydzona/y: (no, może nie całą;-)

Mam za to inny problem - dziury w mózgu:eek:
Wcale mnie to nie bawi :no:, myślałam, że w drugim trymestrze minie .
W zeszłym mies. zapomniałam zapłacic rach. za tel. i dostałam monit sms-em.
Więc sobie zapisałam, żeby w tym mies. nie zapomniec. No i jak chciałam dziś zapłacic, weszłam na stronę z numerem faktury - a tu adnotacja-zapłacona:eek: Potem mi się przypomniało, że zapłaciłam wcześniej...żeby nie zapomniec. Beznadzieja:no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry