• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dziewczyny mialyście w 100% rację, powiedziałam mężowi kup mi michałki. Przyjeżdża i co?? 1 kg Michałków mi kupił! :) Czyli jednak jak sie powie kup,to to to i tamto - to kupi:) Boże jacy oni są nieskomplikowani ;)

co do snów to ja miewam nieźle popier.... :eek: Śniło mi się, że wchodzę na cmentarz (?) a tam pełno grobków małych dzieci a opodal rodzi się dziecko, które ma głowę kozy!! Brzmi satanistycznie....
Ale najgorszy sen - przez całą noc śniło mi się, że chodzę po Biedronce i mam tylko 50 zł i musze kupić cos na co mam ochotę a wszystko takie drogie. Nawet nie wiecie ile się wymordowałam w tym śnie chodząc między półkami:laugh2:

Wczoraj poczułam ruchy małego! :-):-):-)

reklama
Dziewczyny mialyście w 100% rację, powiedziałam mężowi kup mi michałki. Przyjeżdża i co?? 1 kg Michałków mi kupił! :) Czyli jednak jak sie powie kup,to to to i tamto - to kupi:) Boże jacy oni są nieskomplikowani ;)

co do snów to ja miewam nieźle popier.... :eek: Śniło mi się, że wchodzę na cmentarz (?) a tam pełno grobków małych dzieci a opodal rodzi się dziecko, które ma głowę kozy!! Brzmi satanistycznie....
Ale najgorszy sen - przez całą noc śniło mi się, że chodzę po Biedronce i mam tylko 50 zł i musze kupić cos na co mam ochotę a wszystko takie drogie. Nawet nie wiecie ile się wymordowałam w tym śnie chodząc między półkami:laugh2:

Wczoraj poczułam ruchy małego! :-):-):-)

Troszkę się pośmiałam z twojego snu, z tego w Biedronce oczywiście hahah.
GRATULUJĘ ruchów okruszka!!!

Ja wróciłam od lekarza i powiedział mi że mam brać żelazo, bo już mam niską hemoglobinę, poweidziałam mężowi że właśnie dlatego czuję się taka osłabiona i zaczyna mi się anemia.
Popatrzył na mnie, poleciał zaraz do sklepu i kupił mi cały woreczek Michałków i mówi: "Jedz żebyś mi nie wpadała w żadną anemię" haha. Ja mówię kochanie ale to że się będę obżerać słodyczami nie poprawi mi wyników napewno :eek:, a on ze zdzwiwieniem popatrzył, bo myślał że ludzie z aniemią to po prostu niedożywieni ludzie hahaha.

Ostatnia edycja:
Hahaha brawo dla męża :) No cóż chciał dobrze tylko biedny nie wiedział co ma dokładnie zrobić, żeby poprawić ci samopoczucie i wyniki badan :) Ale michałki zawsze moga sie przydać :))

Szwarou dziękujemy może kiedyś skorzystamy. Nigdy nie byłam w Poznaniu :) ;)
Kliwia mam Jedo i rzeczywiście w zimę przez największe zaspy śmigałam nawet po lesie :) Mówię na niego wózek rajdowy ;)
Wiolcia ale ty masz sny brrr… szok! Mnie się nic nie śni :/
I znowu michałki hihi :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry