• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Elena teraz to nóżki zacisnąć i byle do grudnia.. i tego życzę każdej z nas :)

W pierwszej ciąży było mi tak ciężko i tak szybko chciałam zobaczyć malucha, że mówiłam, że już może sobie w 36 tyg wyjść. Dopiero jak zobaczyłam co to znaczy dla malucha te 2-3 tyg dłużej w brzuszku mamy to szybciutko zmieniłam zdanie. Dolegliwości wcześniacze to naprawdę ciężki temat. Dlatego mój niech sobie siedzi ile chce- Po 26. 11 (38 tc) może dopiero pukać :)

reklama
Dzięki za miłe słowa. Już 14 tydzień i czuję ,że dalej jest wszystko dobrze. Wtedy była inna sytuacja bo pod koniec pierwszego trymestru zdenerwowano mnie w przychodni ,a potem mój już były ginekolog to zlekceważył tym bardziej ,ze przez uderzenie w brzuch miałam krwiaka . Jak ja to mówię podziękować słuzbie zdrowia. Nawet ,gdy zadzwoniłam do niego ,że mam wodniste upławy to w zasadzie się tym nie przejął. Dwa dni później sie okazało, że ciąża jest martwa i ,ze to wody się sączyły. Pewnie o tym pisałam ale chciałam sie trochę wyzalić. Czasem tego potrzebuję.

Nie wiedziałam o tym, naprawde ogromnie mi przykro. Z nami możesz wyżalić się do woli. Mimo wszystko sama zobaczysz, że grudzień okaże się dla nas wszystkich baaardzo szczęśliwy :) To juz 2 trymestr więc juz tylko czekamy na 3 :))

Chcialam cos dodac jeszcze co do dziur w pamieci. Szlag mnie trafia na forum :-D Zawsze jak chce odpowiedziec na watek to czytam wczesniejsze posty i zawsze zapominam przeczytac ostatnia strone.... Potem pisze odpowiedz i jak sie juz wyswietli zauwazam, ze jest mase postow przed moim, ktorych nie czytalam :eek: juz 4 razy tak mialam! :-)

A ostatnio kolezanka sie ze mnie smiala bo mi opowiada o wyjezdzie i konferencji a ja po 10 min. jej sie pytam - w sumie jaka to konferencja byla dokladnie? (a kilka dni wczesniej mi dokladnie mowila na co jedzie) :zawstydzona/y:

elena oj znam to z autopsji podziekowc sluzbie zdrowia: konowaly jedne agggrrr sie zdenerwowalam normalnie bo przypomina mis ie jak mnie potraktowano :/

ale wy maciekoszmary dziewczynki a moze to od tychmichalkow?? bo ciagle tylko michalki i michalki :D a EMILKI ktoś jadł ????? dobre i smakuja bardzo podobnie :)

mnie brzusio tak dzisiaj nastraszyl ze jakmialam ochote wracajac ze spaceru z psem podejsc do sklepiku i kupic jakis ciuch dzidziowi to mnie zabolal brzszek znow chwile i sobie pomyslalam od razu ze ngdzie nie wchodze.... tak sie wystraszylam i ubzduralam sobbie ze lozysko mi sie zaczelo odklejac :eek:

Mimo wszystko sama zobaczysz, że grudzień okaże się dla nas wszystkich baaardzo szczęśliwy :)

Takie mam przeczucie.;-)

missiiss1301 tymi bólami.To pewnie macica sie rozciąga. Mnie juz z 3 dzień ciągnie. Też sie zamartwiam ale wmawiam sobie ,ze to normalne,żeby sie nie schizować, bo nawet w nocy się budzę i myślę o tym. Piszesz o łożysku - jak poznać ,ze sie odkleja ???

Ostatnia edycja:
A ja od 2 dni czuję że macica mi się stawia. Mam nadzieję że nic złego się nie dzieje. Chyba muszę troszkę przystopować, bo wczoraj wysprzątałam cały ogród, takiego szwędacza dostałam i weny do pracy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry