• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

A Rennie Ci nie pomaga?

Z domowych sposobów to znam tylko dwa, po pierwsze mleko, a po drugie jest taka mieszanka z przegotowanej wody,sody, octu i cukru która działa jak nic innego!!!Tylko nie pamiętam proporcji:(
Sama soda z woda też powinna pomóc...

Ostatnia edycja:
reklama
Wypróbowałam wodę z sodą i pomoglo, mam nadzieję że na dłużej ;) Najgorzej jak mnie zgaga w nocy pali:/ Dziękuję za wszelkie sposoby na zgagę - wypróbuję przy kolejnej okazji a taka napewno będzie.

juz jestem i nadrobilam :)

juz nie mowcie o tych podrozach bo ja tak bym chciala gdzies wyjechac za granice pozwiedzac pochodzic poopalac sie ahhhh ostatnio to wyjechalam z wycieczka szkolna do paryza 3 lata temu albo i 4 ?? a tak to ciagle w domu w wakacje... w sumie u rodzicow nie jest zle ale ilez tam mozna siedziec ja bym chciala korzystac z zycia a tu nie za bardzo sa warunki i zawsze cos wyskoczy ;/

piszecie o piwku... bbrrr nie lubie piwa chyba ze z sokiem to tyskie jeszcze sie napije bo lech dla mnie za gorzkiii blleeee :P ale wole i tak jakies malibu albo wino czerwone slodkie np moje ulubione czekoladowe kagor :)

szlam do tej kumpeli i mnie brzusio znow bolal ale inaczej... teraz to byla raczej szyjka... kurde bylo ok i jakies bole sie zaczynaja szlak mnie chyba trafi a niedawno co bylam na badaniach i bylo ok a teraz leze i znow cos pobolewa ... ciekawe czy dam rade do listopada chociaz :/ jak mnie cos boli tak to mam watpliwosci.. ehhh przepraszam ze smece ale nie wiem czy drugie takie wydarzenie bym przezyla nie ladujac w psychiatryku....

missiiss każdy ból dla nas jest nowy ale nie musi być straszny. Jak ci juz pisalam boli mnie podbrzusze na dotyk, ale myśle że to nic groźnego. Skoro bolało z lewej i prawej strony bo brzuch rosnął to może teraz czas na dół ;) Głowa do góry, ból nie oznacza nic złego.

Wiolcia ja jak lezałam w szpitalu to jedna dziewczyna obok mnie na zgage zjadala migdaly... Niby pomagało, ale ona i tak wracała....

Ja też sie poskarżę na bóle, w moim przypadku sądzę, że to rozciąganie macicy, bo dosłownie czuje to prawie przez cały dzień :no:, a myślałam, że póżniej to już tak nie czuc, ale widać pomyliłam sie ;-)

reklama
ainah gratulacje :) ja cywilny bralam w sierpniu tamtego roku a teraz w kwietniu koscielny :) fajnie miec dwa sluby :) i odnowic sobie taka przysiege malzenska :)

wiolcia dzieki za pocieszenie... ale jakos dzisiaj humor mi si epopsul... dawno nie marudzilam wam nie??... ja to zaraz mysle o najgorszym... zaraz takie bole mi sie kojarza z tymi co w szpitalu przed porodem przezywalam juz na patologi jak lezalam... wkurza mnie maz ze mi probuje wmawiac ze to jelita a kobieta przeciez dokladnie czuje czy to jelita czy to wewnatrz brzuszka.... i zaraz sie denerwuje i podnosze glos i on sie denerwuje bo probuje mnie uspokoic a ja jestem zbyt nerwowa bo on nie kuma o co mi chodzi... nie wiem... moze juz dzisiaj lepiej nic nie pisze bo smecic nie bede ... smutno mi i sie rozmemlałam... aaggrr :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry