witam się w sobotni poranek z pyszną kawką w filiżance
A ja mówie Dzień Dobry...Głowa mnie boli...Lolo podziębiony...A ja sobie zafundowałam taki stres, że mnie brzuch bolał wczoraj...
kurcze, to sobie może coś przyjemnego zafunduj, a nie stres, co
Chociaż wczoraj w szpitalu idę z pacjentką, ona o kuli, ale słabo widzi i zawsze pochyla się w dół, nie patrzy przed siebie i trzeba ją trzymać dla pewności, aby się nie wywróciła. I nagle, kurde!!, ona mi się poślizgnęła, po jakaś pipa umyła podłogę i nie zostawiła tabliczki, że mokro!!

(u nas w szpitalu nie zawsze widać, zależy jak światło pada). No więc baba leci, bo jej kula odjechała, ja ją z całej siły przytrzymałam z drugiej strony i udało nam się nie wywrócić. (kurde, ale ciężka była

) Oczywiście się tak powyciągałam, że i kolano na nowo mnie bolało i brzuch

wieczorem już po 21 się położyłam, bo brzuch mnie cały czas trochę pobolewał. Jakoś tak się dziwnie naciągnęłam...
Olcia100 rany to pozazdrościć ci moge tego morza i wizji, która mialam dziś z missiiss;-) Czyli piasku pod stopami, szumu morza, wiatru we włosach i promieni słonecznych na twarzy :-) Myśle o Zakopanym bo takie spacery po dolinach mogą odstresować czlowieka no i.... Krupówki
Dziewczyny co na zgagę?? Poproszę o jak najwięcej domowych sposobów bo mnie wykończy
na zgagę w ciąży możesz brać Manti

ale nie wiem czy pomaga, bo nie miałam nigdy. Lekarz mi w pierwszej ciąży mówił, jakby mnie dopadła, ale nie dopadła;-)
Zakopane fajne na spacerki, ale krupówki - w weekendy odpadają!! nienawidzę tłoku jak w Poznaniu na deptaku
szlam do tej kumpeli i mnie brzusio znow bolal ale inaczej... teraz to byla raczej szyjka... kurde bylo ok i jakies bole sie zaczynaja szlak mnie chyba trafi a niedawno co bylam na badaniach i bylo ok a teraz leze i znow cos pobolewa ... ciekawe czy dam rade do listopada chociaz :/ jak mnie cos boli tak to mam watpliwosci.. ehhh przepraszam ze smece ale nie wiem czy drugie takie wydarzenie bym przezyla nie ladujac w psychiatryku....
pamiętaj, że brzuszek rośnie, dzidzia się rozpycha, kości miednicy rozchodzą i nie ma nic dziwnego, że to czujesz. Mój lekarz w pierwszej ciąży powiedział coś takiego: " w ciąży wszystko może być normą, jeśli dzidzia ma się dobrze"
hej dziewczyny, wiem, że to nie ma nic wspólnego z tematem, ale chciałam się pochwalić, że dziś miałam ślub cywilny, także formalnie mam mężulka cywilnego
no to na forum gratuluję, ale wyściskam Cię (Was) w sierpniu