• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Ha-NN-aH przybij piatke kochana - ja dziś również jak zwykle na licealnych ciążach ryczałam :-) Lubie oglądać ten program tylko coraz przeraża mnie ta róznicą bez znieczulenia a z - co dokładnie widac oglądając te biedne nastolatki.
Biedne nie biedne. Ja urodziłam bez znieczulenia, u mnie w szpitalu i we Wrocławiu ogólnie nie ma i da się wszytsko przeżyć jak się tylko człowiek skupi na czymś innymi, a nie na bólu.

Wiolcia, Hannah - na jakim to jest programie te ciąże bo sama bym sobie pooglądała, ale znając mnie to akurat tego kanału nie mam w abonamencie.....

Wiolcia, Hannah - na jakim to jest programie te ciąże bo sama bym sobie pooglądała, ale znając mnie to akurat tego kanału nie mam w abonamencie.....

Na mtv Polska

Niedziela godz 16:00.
powtórki w poniedziałek o 13:00, piątek o 15:00, sobota 17:30.

Powiedzcie mi czy w 2 trymestrze te mdłości zasrane przechodzą? mi dziś znowu jest przez wiekszość dnia niedobrze... i muli i muli, może faktycznie trza by było 50 z pieprzem walnąć :-D:-D
Niestety nie pocieszę cię, bo jest wiele ciężarnych które sie zmagają z mdłościami do końca ciąży. Ale tobie tego nie życzę.

Ostatnia edycja:
idę robić obiad, niech ten mój C. choć raz jak wróci z pracy ma obiad gotowy, bo już mi głupio, od 3 m-cy przecież nie wiele robię :)

a dziś będzie schabik pieczony, młode ziemniaczki i buraczki... mniam, mniam

Powiedzcie mi czy w 2 trymestrze te mdłości zasrane przechodzą? mi dziś znowu jest przez wiekszość dnia niedobrze... i muli i muli, może faktycznie trza by było 50 z pieprzem walnąć :-D:-D

Przechodzą, przechodzą....może zjedz coś, bo mnie się czasem zdarzają - mimo początku 18. tyg. (wow, jak ten czas leci) - jak długo nic nie jem. Ostatnio jechałam do pracy bez śniadania i myślałam, że rzygnę w samochodzie. Małż się zatrzymał pod sklepem skoczyłam po serek topiony, zjadłam i od razu było lepiej:-)

ahh skąd wiedziałam że nie będę miała tego kanału :[
Ja polecam film "In the womb" (W łonie matki) można ściągnąć z neta. Oglądałam go w telewizji na którymś Discovery jak byłam z Hanią w ciąży, ale oglądneła bym go jeszcze raz, bo był bardzo ciekawy i nawet mężowi się podobał. Nie wiem tylko czy można go ściągnąć w wersji polskiej lub choćby z napisami.

reklama
Ja odkąd jestem w ciąży zwariowałam na punkcie serka topionego:-D jem go niemal codziennie.

Mamolka, Anka strasznie wam współczuję, że macie dodatkowe zmartwienia - życzę Waszym tatkom szybkiego powrotu do zdrowia.

Trochę mnie zastanowiło, co napisałaś Mamolka o tych truskawkach - bo jeśli było w nich coś, co doprowadziło Twojego tatę do takiego stanu, to płukanie truskawek raczej nic by nie zmieniło. A ja kurcze ostatnio to codziennie chodzę na ryneczek i objadam się truskawami. :eek: Żeby mnie ta beztroska nie zgubiła (tfu tfu).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry