słomiana_wdowa
Fanka BB :)
Powiedzcie mi czy w 2 trymestrze te mdłości zasrane przechodzą? mi dziś znowu jest przez wiekszość dnia niedobrze... i muli i muli, może faktycznie trza by było 50 z pieprzem walnąć 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Biedne nie biedne. Ja urodziłam bez znieczulenia, u mnie w szpitalu i we Wrocławiu ogólnie nie ma i da się wszytsko przeżyć jak się tylko człowiek skupi na czymś innymi, a nie na bólu.Ha-NN-aH przybij piatke kochana - ja dziś również jak zwykle na licealnych ciążach ryczałam :-) Lubie oglądać ten program tylko coraz przeraża mnie ta róznicą bez znieczulenia a z - co dokładnie widac oglądając te biedne nastolatki.
Wiolcia, Hannah - na jakim to jest programie te ciąże bo sama bym sobie pooglądała, ale znając mnie to akurat tego kanału nie mam w abonamencie.....
Niestety nie pocieszę cię, bo jest wiele ciężarnych które sie zmagają z mdłościami do końca ciąży. Ale tobie tego nie życzę.Powiedzcie mi czy w 2 trymestrze te mdłości zasrane przechodzą? mi dziś znowu jest przez wiekszość dnia niedobrze... i muli i muli, może faktycznie trza by było 50 z pieprzem walnąć![]()
Powiedzcie mi czy w 2 trymestrze te mdłości zasrane przechodzą? mi dziś znowu jest przez wiekszość dnia niedobrze... i muli i muli, może faktycznie trza by było 50 z pieprzem walnąć![]()
Na mtv Polska
Niedziela godz 16:00.
powtórki w poniedziałek o 13:00, piątek o 15:00, sobota 17:30.
Ja polecam film "In the womb" (W łonie matki) można ściągnąć z neta. Oglądałam go w telewizji na którymś Discovery jak byłam z Hanią w ciąży, ale oglądneła bym go jeszcze raz, bo był bardzo ciekawy i nawet mężowi się podobał. Nie wiem tylko czy można go ściągnąć w wersji polskiej lub choćby z napisami.ahh skąd wiedziałam że nie będę miała tego kanału :[
jem go niemal codziennie.
Żeby mnie ta beztroska nie zgubiła (tfu tfu).