joamar
Fanka BB :)
Tunia85 ja bym na twoim miejscu sprawdziła, bo nie doczytałam chyba ale pracodawca na pewno nie ma prawa Cię zwolnić jeśli nie jesteś na okresie próbnym i jesteś zatrudniona na dłużej niż 3 mies.. Jeśli jednak stwierdzi, że musi Cię zwolnić bo redukuje stanowisko to całą Twoją pensję płaci Ci ZUS. Ja bym się na Twoim miejscu jednak z kimś w tej kwestii skonsultowała.
Jeśli chodzi o alkohol to ja na imprezach a miałam aż 2 od 3 mies. raczę się 1 butelką piwa bezalkoholowego, sączę sobie. W poprzedniej ciąży byłam młoda i głupia i pamiętam, że łącznie wypiłam w 2 trymestrze z 5 piw.
Jeśli o mdłości chodzi mam gorsze teraz niż na początku
makabra.
Poza tym czekam na dwie dziewuszki, które idą w gości do mej 6-cio!!!!!!!!!!!! latki ale mam stresa taka skromna impreza urodzinowa.
Jeśli chodzi o alkohol to ja na imprezach a miałam aż 2 od 3 mies. raczę się 1 butelką piwa bezalkoholowego, sączę sobie. W poprzedniej ciąży byłam młoda i głupia i pamiętam, że łącznie wypiłam w 2 trymestrze z 5 piw.
Jeśli o mdłości chodzi mam gorsze teraz niż na początku
makabra.Poza tym czekam na dwie dziewuszki, które idą w gości do mej 6-cio!!!!!!!!!!!! latki ale mam stresa taka skromna impreza urodzinowa.
Opisze wrażenia jutro po obejrzeniu
O wiele szczesliwiej mi sie zylo, gdy jako dziecko siedzialam na drzewie i jadlam czeresnie i nie przejmowalam sie robaczkami, bo nie wiedzialam o ich isnieniu...