Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mój mąż np. ubiera garnitur tylko na wesela ale jak go zobaczę takiego eleganckiego to się dosłownie rozpływam
najlepsza terapia małżeńska - zakupić mężowi mundur :-):-):-) Ja myślę, że wtedy napewno pojawi się moje libido 
Ha ha ha!!!!!!!!!!!!O własnie!! Kobiety to dopiero są wzrokowcyMój mąż np. ubiera garnitur tylko na wesela ale jak go zobaczę takiego eleganckiego to się dosłownie rozpływam
najlepsza terapia małżeńska - zakupić mężowi mundur :-):-):-) Ja myślę, że wtedy napewno pojawi się moje libido
![]()

za to jak widze jakiegos fajnego mechanika przy pracy to ooo![]()
tyle tylko, że mnie już brudny męski mechanik nie rusza :-) a pranie ciuchów ze smarów też do najfajniejszych rzeczy nie należy, za to rusza mnie jak się po tej pracy swojej z tych smarów wykąpie i wypachni :-)dzień dobry
U mnie pochmurno![]()
Dziś jedziemy do moich rodziców. Nie widziałam się z nimi wieki. Ojciec wyszedł ze szpitala na własne życzenie- ale nadal jest coś nie tak. Jak tylko coś zje ( a bardzo mało je) to od razu dostaje jakiś boleści że aż musi się położyć i zdycha- może dziś do gastrologa prywatnie pójdą. My nie wiemy co robić, lekarze w szpitalu też nie wiedzieli- chyba na własną rękę wypada szukać ;/
Poza tym jestem padnięta- Synek spał z nami od 3 i nie dość że się strasznie wiercił to nie można się było spokojnie obrócić bo zaraz się budził i albo jęczał ( w swój najbardziej denerwujący sposób) albo płakał ;/
Witam kolejną nową mamę
doti ja mam tak że jak rano wstaję to i mi się macica stawia ( robi się twarda jak kamień, pobolewa). Zresztą ostatnio coraz częściej mi się stawia i pobolewa- pewnie sobie rośnie![]()
W koncu przyjechalam do kraju, postawilam kilka osob na nogi i oczywiscie trzeba bylo zaplacic nie jednemu ale w koncu jak sie za to wzielam to okazalo sie ze mama ma guza...Jak sie czlowiek za zdrowie sam nie wezmie tylko czeka na laske lekarzy to niestety sie nie doczeka.Takie czasy.Szkoda gadacTrzymam kciuki za tate i pamietaj zeby zapytac o tomografie jamy brzusznej albo rezonans magnetyczny.Wtedy wszystko jest jasne.

Myślałam, że padnę. Rodzice stali - bo zabrakło krzeseł w bardzo dusznej sali gimnastycznej. Okna pozamykane, a ja dosłownie odpływałam. Zastanawiałam się tylko kiedy padnę
podziękowania, występy, rozdanie wyróżnień i milion przemów