• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Wiolcia to przepraszam bardzo ale gdzie Ty je wyslalas?? do australii?? moje bylo gdzies w europie bo juz dawno wrocilo hehe ale Twoje to wsiaklo!
No przepadło całkiem! Najwyraźniej gdzieś się świetnie bawi i ani myśli wracać:/ Cholewka chyba musze przypomnieć o sobie :))
Krolcia wyglądaliście fantastycznie :) Tylko nie pisz, że ty teraz taka stara jesteś! Dalej jesteście młodzi i piękni :)

O Krolcia i jak wam sie mieszka ?? Musieliście gdzieś daleko się przenosić?? Oj i masz męża w mundurze.... ja zawsze chciałam, że mój poszedł do policji lub wojska i miał mundur bo to takie... pociągające;-) Z resztą sama zastanawiałam się po studiach czy nie iść do wojska (w lipcu 2009) jedna moja koleżanka poszła i bardzo sobie chwali, ale ja myślę o tym aby startować do Policji.
zazdroszczę możliwości, mi zdrowie nie pozwala, juz na komisji do WAT-u mnie wyśmiali na WKU :( z wyników badań zdrowotnych :szok: a wtedy jeszcze nie wiedziałam o SM :/

mój mąż też ma cudowny "mundur" .... znienawidzoną przeze mnie piżamkę z powypychanymi kolanami i łokciami, i niestety - wkłada go co wieczór, mimo moich protestów:D

mój mąż też ma cudowny "mundur" .... znienawidzoną przeze mnie piżamkę z powypychanymi kolanami i łokciami, i niestety - wkłada go co wieczór, mimo moich protestów:D

ten text pidżamka jako mundur mnie rozwalił :D:-D:-D:-D
mój ślubny drogi buduje, i kiedyś na początku przyszedł w kamizelcze pomarańczowej w kasku, ale wtedy był i bez tego żar, teraz juz nie robi na mnie to żadnego wrażenia :/ ale mundur jako pidżama extra :cool2:

No przepadło całkiem! Najwyraźniej gdzieś się świetnie bawi i ani myśli wracać:/ Cholewka chyba musze przypomnieć o sobie :))
Krolcia wyglądaliście fantastycznie :) Tylko nie pisz, że ty teraz taka stara jesteś! Dalej jesteście młodzi i piękni :)
No teraz jestem 10 kg starsza:-D...no plus jakieś 3 już pewnie teraz;-) a i jeszcze dojdzie;-)

reklama
Dobre dobre! Uśmiałam się! :-):-D Mój jak go poznałam też taką miał, ale wybiłam mu to skutecznie! Facet w piżamie wygląda dla mnie jakoś nie męsko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry