• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dobre dobre! Uśmiałam się! :-):-D Mój jak go poznałam też taką miał, ale wybiłam mu to skutecznie! Facet w piżamie wygląda dla mnie jakoś nie męsko.

oooo tak! tym bardziej jak sobie spodnie pod pachy podciągnie:)

Ale na szczęście już jest coraz cieplej i już rozstał się ze spodniami na noc:) ...jeszcze kilka stopni na plus i będzie rozwód z górą piżamki:-D

reklama
Mój miał taką wojskową w paski jak więzień!!!!!!! Miał taką z racji tego, że jego tatuś też wojskowy. Teraz już emerytowany pułkownik! Teściowa- cywilny pracownik jednostki, szwagierka tak samo! Jej partner życiowy(obecny)- kapitan. Także wplątałam się w mundury po samą szyję!:-)

one "giną" notorycznie, ale jakimś cudownym trafem - pojawiają się nowe na miejsce zaginionych....
piżamkowy szał trwa gdzieś od roku... jeszcze mu wąsów brakuje, oczywiście ubrudzonych keczupem, oraz tłustych plam na tych super sexownych piżamkach - to tworzyło by idealny - obrzydliwy zestaw :D no i może jeszcze skarpetki, z wkasanymi w nie nogawkami...

Przepraszam...poniosło mnie :-D

36_12_6.gif

ewwe rozłożyłaś mnie!

eheheheheeh, norwedzy notorycznie nosza spodnie wkasane w skarpety :D tyle ze normalne, jeansy lub dresy yyyyyyyyyhh i do tego np tenisowki lub te plastikowe chodaki z dziurkami:D

hmm, no to jestes skazana na pizamkowe party :D moze tez sobie spraw cos rownie pociagajacego :D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry