• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
wiolcia &&&&&&&&&& zacisniete !!!!!!!

w wiec /Zuzia juz jest Milenką :) ma sie dobrze dostala 5pkt i oddycha samodzielnie :) teraz tylko najwazniejsze doby przed nia. oby tylko jej sie nic nie przyplatalo a napewno wroci do domu cala piekna i zdrowa :)

a ja chybaa za duzo dzisiaj hulalam bo mnie wzystko boli :( pachwiny mnie ciagna i denerwuuja agggrrr polozna kazala sie polozyc na boku jak nie przejdzie pewnie znow kroplowa albo fenoterol bbrr a tak sie dobrze czulam rano i chyba za bardzo lazilam i nadwyrezalam sie .

Wiolka odpoczywaj i sie relaksuj i wbijaj we wszystko! no! napewno jak bedziesz przestrzegala kilku zasad, wyniki sie ustabilizuja a jutro hehe no ogryzek z lub bez ogonka ;) bedzie Ci wyginac smialo cialo :))

Niestety z ciaza jest tak ze na kazdym etapie moze sie cos dziac:( wazne by nie przyjmowac zlych wiesci do glowy za bardzo, bo to tak jak z Hipohondria :/

Zuzka strasznie mi weszla do glowy i wskakuje tu by sie przekonac ze Missiiss napisala a tu cisza... kurcze gdybym miala tel to bym napisala eska bo strasznie trzymam kciuki za to malenstwo i jego mamusie!

hehe Missiiss! znowu telepatia!

czaad!! moze byc Milenka ;D wsiora wno wazne ze wszystko sie uklada jupiiii!

a Ty tam nie szalej dopiero co Ci welenke przeciez zalozyli! musisz wyluzowac na chwile:D

Ostatnia edycja:
Wiolcia ja już za Ciebie kciukasy trzymam mam tez arytmie ale ze niskie ciśnienie to luzik nie musze brac na to zadnych leków ( jeszcze czego) ta wystarczy ze Euthyrox N50 łykam dziennie i juz chyba jutro skocze obczaić jaki wynik, takze trzymaj sie!!!!!!!!!!&&&&&&&&&&&&& i jutro tez beda kciuki mocno zaciśnięte!! I luźno zero stresa:) ogladaj komedie i same miłe rzeczy:)
missilis oszczdzaj się bo tam przyjade i Ci nakopie :-D no i gratuluj zdrowej Zuzi!!

Trzymaj się missiiss!!!!!!!!
Przekaż od nas przez mamę całuski dla Milenki! Może tak przez szybkę inkubatorka chociaż! Żeby wiedziała, że my tu za nią kciuki trzymamy i pogratuluj świeżo upieczonej mamie!!!!!!!!!

poszłam do leroy i kupiłam wentylator z programatorem i pilotem za 30 euro i teraz mam super przyjemnie w domku:-D Dotachałam się z przystankiem w lodziarni u koleżanki, hehe, bo mi ciężko było...:baffled:

Dlatego proszę jutro bardzo mocno trzymać kciuki o 15.30 bo mam wizyte u lekarza a mój synek dla mnie jest teraz wszystkim co mam...
będę trzymała w pracy, rano też idę do lekarza (w zasadzie to położnej) ciekawe co mi powie, bo to druga wizyta u niej, więc nie wiem co będzie ze mną wyprawiać... ??? :confused:

antylopka tylko się tam nie ugotuj w tej pracy. strasznie współczuje starszym ludziom w taką pogodę. bo mnie już to teraz bardzo męczy upał a w ich wieku to sobie tego nie wyobrażam.
mam nadzieję, że jutro już będzie klima super działać i będzie lepiej, bo jutro jestem w pracy na popołudnie, a to jeszcze gorzej....:zawstydzona/y:

może konkurs ile która zjadła dziś najwięcej lodów ? :P
zjadłam dziś jednego magnum i małą (4 kulki) porcję z włoskiej lodziarni:tak:

reklama
oj coś mnie kuje w brzuchu po prawej stronie... mam tylko nadzieję, że wyrostek mnie nie dopadnie. niby się trochę podusiłam i jakoś się nie zrywam z bólu więc mam nadzieję, że będzie si. no i byłam dzisiaj na kibelku a to podobno wtedy jest utrudnione i ciężko coś z siebie wydusić jak wyrostek się odzywa hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry