słomiana_wdowa
Fanka BB :)
gosiulek teraz Ty dołujesz reszte, przestań wypisywać takie straszne informacje, może konkurs ile która zjadła dziś najwięcej lodów ? 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
no i gratuluj zdrowej Zuzi!!
Dotachałam się z przystankiem w lodziarni u koleżanki, hehe, bo mi ciężko było...
będę trzymała w pracy, rano też idę do lekarza (w zasadzie to położnej) ciekawe co mi powie, bo to druga wizyta u niej, więc nie wiem co będzie ze mną wyprawiać... ???Dlatego proszę jutro bardzo mocno trzymać kciuki o 15.30 bo mam wizyte u lekarza a mój synek dla mnie jest teraz wszystkim co mam...

mam nadzieję, że jutro już będzie klima super działać i będzie lepiej, bo jutro jestem w pracy na popołudnie, a to jeszcze gorzej....antylopka tylko się tam nie ugotuj w tej pracy. strasznie współczuje starszym ludziom w taką pogodę. bo mnie już to teraz bardzo męczy upał a w ich wieku to sobie tego nie wyobrażam.

zjadłam dziś jednego magnum i małą (4 kulki) porcję z włoskiej lodziarnimoże konkurs ile która zjadła dziś najwięcej lodów ?![]()