Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

no nic poloze sie sie jeszcze na chwile jak pisek zacznie jęczec to wtedy wstane i wyjde 

dokładnie jak pisała nasza ekspertka, na prostym sprzęcie (w sensie, że na zwykłym usg, nie potrzebuje żadnego 3d, takie samo jak do pierwszych pomiarów) zrobi Ci takie badanieAntylopka wielkie dzięki za dokładne wyjaśnienie sprawyCzasne w poniedziałek od mojego lekarza i zobaczymy co będzie. Ale czy każdy lekarz może takie badanie przeprowadzić?? Sprawdzić te wszystkie rzeczy na zwykłym aparacie USG?
(kamera z ręki) On jest zafascynowany w ogóle toy story i tą część też oglądał z otwartą buzią
! Nie ruszył się z łóżka nawet na sekundę
! Dlatego tak myślałam, żeby wziąć go do kina. Bilety są cholernie drogie! Na wypad rodzinką 60 zł nie mówiąc o jakieś coli czy popcornie, więc jeśli mam wydać tyle kasy to wolałabym mieć pewność(dużą), że mały się zainteresuje i wysiedzi.