Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Niestety nie skończyły się bo znów je czujęSalomii ja o tym pisałam - miałam takie kłucia ale już mi przeszło. Wg mnie to nic nienormalnego jeśli występuje rzadko i trwa krótko.
Tylko, że nie są jakieś silne.Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Niestety nie skończyły się bo znów je czujęSalomii ja o tym pisałam - miałam takie kłucia ale już mi przeszło. Wg mnie to nic nienormalnego jeśli występuje rzadko i trwa krótko.
Tylko, że nie są jakieś silne.Salomii ja o tym pisałam - miałam takie kłócia ale już mi przeszło. Wg mnie to nic nienormalnego jeśli występuje rzadko i trwa krótko.
No i moje kochane ja usg połówkowego robić nie bedę:/ Okazało się, że mój ginekolog nie może takie zrobić, za późno już na to żeby brać skierowanie a niestety 250 zł to dla mnie za duży wydatek... więc pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że z Małym wszystko dobrze i rozwija się prawidłowo. Myślę, że na USG mój lekarz zauważyłby gdyby cos było nie tak.
Ja dzis mam marny humor, katar ogromny, na bol glowy w koncu wzielam w nocy apap (wytrzymalam dzien-noc i drugi dzien) - nie moglam wytrzymac. I to chyba zatoki bo jak krece glowa, nachylam sie itd. to glowa bardziej boli. Boli mnie tez w okolicach wezlow, kark i szczeka :-(