Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo nie bede za nie wszystko robic.Hej :-)
Jesli chodzi o mnie to dzieci bede chciala wchowac na jak najlepszych ludzi, co im troche pewnie utrudni zycie, bo nie wszystkie wartosci sa szanowane w naszym swiecie. Bede chciala by byly samodzielne, no i nie beda wiecznie na garnuszku rodzicow. Jestem zdania, ze w pewnym wieku trzeba sie usamodzielniac, a nie do 30 z rodzicami, jak to wielu moich kolegow uskutecznia, bo im najwygodniej. No i nie bede faworyzowac - bo nie widze powodu :-) Eh tak sobie mysle ze bada miec przechlapanebo nie bede za nie wszystko robic.
Cześć Wam to znów jaI znów skoro piszę to znaczy, że mam pytanie
Wolno podczas ciąży pić calcium polfa? Dostalam takiego uczulenia na komary ze cala popuchnięta chodzę...
Anka
najlepiej to nie mówić jaki masz plan. Że nie będziesz rozpieszczać, że od razu z domu wygonisz itp... To dopiero "w praniu" wyjdzie.