• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

wg tego wyszło na 31 grudzień, ale jaja, to kiedy ja rodzę? :-D hihi,

dobra, koniec tematu, ja i tak się będę spodziewać w okresie około świąteczno-sylwestrowym, zresztą nawet, jak gin poda termin to i tak przecież dzidziuś może wyjść wcześniej lub później...

reklama
Zapłaciłam w środę za wentylator na all. A oni mi piszą, że jeszcze kasa nie doszła!!!!!!!!!!!!!!:growl: Szlag mnie jasny zaraz trafi!!!!!!!!!!!!!!:growl::growl::growl: Wysyłają niby kurierem, myślałam, że na gorący weekend jaki zapowiadają będę już go mieć w domu a tu dupa! Rozszarpałabym jakby dorwała tego sprzedawcę!!!!!!!!!!:growl::growl::growl:

Po ostatnim nie trafionym zakupie jestem tak bojowo nastawiona, że i zespołowi all się dostanie jak szybko tego nie załatwią!

U mnie też dziś ukrop ma być bo 36 stopni, zaraz jade do rodziców, tam basenik to się z młodym popluskamy ale jeszcze muszę tam dojechać nieklimatyzowanym autem:no:...bo z klimą jeździ mój sznowny:wściekła/y:
znów mnie łeb zaczyna tmić:wściekła/y:.......może to od wiatraka hm?

kategor dobrze że juz sie unormowało i że jesteście w domku:tak: nie dostajesz nic na te wymioty?

znów mnie łeb zaczyna tmić:wściekła/y:.......może to od wiatraka hm?

ja się mrożonką obkładam i pomaga, mam takie warzywa mrożone już chyba 100 razy rozmrażane na moje głowie i potem znów do zamrażalnika, zawijam sobie je w jakąś bawełnę i trzymam na głowie i karku, pomaga :-D

głowa to pewnie od ciśnienia i upału, choć jak boli to hałasy i dźwięki też mogą powodować pogorszenie

Tunia ja nie pisze że dzieci z grudnia sa "cofniete intelektualnie" ale naturalną koleją rzeczy w wielu aspektach są troche do tyłu na tle grupy - niby rówiesników a jednak nie do końca rówiesników (majac na mysli dziecko ze stycznia). I tak ja pisałam te róznice są znaczniejsze im dziecko jest młodsze, gdzie różnice mozna zauważyć od razu, - nasze beda przychodzić na świat a styczniowe beda zaczynały chodzić:-D...i tak po kolei, potem w przedszkolu i w klasach poczatkowych jeszcze ta różnice można zauwazyć, potem się zaciera z latami, nie ma jej. Pisze to bo jestem pedagogiem, pracowałam z dziećmi i wiem jak doskonale jakie sa różnice. Ale cofnięte to nie jest dobre słowo:-D

Tunia ja nie pisze że dzieci z grudnia sa "cofniete intelektualnie" ale naturalną koleją rzeczy w wielu aspektach są troche do tyłu na tle grupy - niby rówiesników a jednak nie do końca rówiesników (majac na mysli dziecko ze stycznia). I tak ja pisałam te róznice są znaczniejsze im dziecko jest młodsze, gdzie różnice mozna zauważyć od razu, - nasze beda przychodzić na świat a styczniowe beda zaczynały chodzić:-D...i tak po kolei, potem w przedszkolu i w klasach poczatkowych jeszcze ta różnice można zauwazyć, potem się zaciera z latami, nie ma jej. Pisze to bo jestem pedagogiem, pracowałam z dziećmi i wiem jak doskonale jakie sa różnice. Ale cofnięte to nie jest dobre słowo:-D

w takim razie z pedagogiem nie polemizuje :-D bo ja z dziećmi za wiele do czynienia nie miałam

mnie się chyba jakaś nerwówka zaczyna bo jak pomyślę, że przeprowadzka, pakowanie mieszkania, zorganizowanie ślubu, wymiana potem dokumentów, jeszcze mam dyplom z uniwerku nie odebrany, jeszcze mieszkanie nowe nie znalezione, ech.... stwarzam sobie wyimaginowane problemy, a przecież wszystko wystarczy po kolei konsekwentnie załatwiać....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry