missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
mamolka to ja zycze udanego urlopiku
kategor wypoczywaj ladnie
wszystkim milego poczatku weekendu i ca;ego rowniez
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.. więc może masz inne doswiadczenia, zdarzają sie dzieci wybitne w tym czy w tamtym, wtedy nie mają sobie równych;-) albo byc może byłaś zbyt mała żeby teraz pamietać, to na co Ty sama wtedy nie zwracałas uwagi ale popytaj mamę, ona wie najlepiej jak się rozwijałaś
- i tyle:-)
ja mam dzisiaj bardzo smętny nastrój. Czuję się jakaś...słoniowa. Na głowie mam jakąś nieokiełznaną dżunglę i w ogóle do d...![]()
to bardzo podobnie u mnie sterczy na czubku głowy dziwnej budowy palmaja mam dzisiaj bardzo smętny nastrój. Czuję się jakaś...słoniowa. Na głowie mam jakąś nieokiełznaną dżunglę i w ogóle do d...![]()

no własnie to napisałam - że sa pomiedzy nimi różnice ale w zadnym wypadku nie jest cofnięte, bo idzie zgodnie ze swoim rozwojem, po prostu jest MŁODSZE!Witam
U mnie straszna duchota. Nie mam czym oddychać…
Mnie z tego kalkulatora wyszedł poród na 2 grudnia tak jak mam w książeczce ciąży
Szczerze mówiąc nigdy nie pomyślałabym, że dziecko grudniowe może być cofnięte. Myślę że to trochę krzywdząca ocena dlatego, że dzieci praktycznie do 3 lat nabywają nowe umiejętności z miesiąca na miesiąc. Trudno więc porównać dziecko styczniowe, które jest już na świecie do dziecka grudniowego, które jeszcze jest w brzuszku. Różnice są oczywiste bo dzieli je prawie cały rok. Kiedy nasze dzieci będą się rodzić styczniowe maluchy będą już prawie chodziły![]()
kupiłam wczoraj w smyku z serii Perfekta mama - Dax cosmetics - krem p/rozstepom i krem do nóg p/naczynkom, ciekawe ile to warte bo drobie nie były, ten na rozstępy niecałe 30 zła a do nóg 14 zł
mój mężulek dzisiaj gadał z szefem i po zimie może spokojnie wrócić do pracy do Irlandii więc teraz tylko pozostaje się zdecydować czy zostajemy z maleństwem w Polsce czy jeszcze na trochę też wyjedziemy. bardziej jesteśmy za pozostaniem w Pl ale zobaczymy jak będzie - czas pokaże.