Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tłumacze to upałami, że n ic mi sie nie chce ale też i czuję że to wina tej slabej hemoglobiny bo jestem jakaś taka wypluta....dziś ma byc u nas 35 st
, ja mam od wczoraj malowanko, M sypialnię maluje na liliowy kolorek coby córeczce pasowało i kładzie panele bo dotąd mieliśmy wykładzinę taką z długim wlosem.
(bo mamy 3 a ja rfaczej nie zrezygnuje z sypialni;-))sunflower ja się właśnie zastanawiam nad szkołą rodzenia, też jestem z Poznania. Może zapiszę się tam gdzie Ty, tylko muszę poczytać troszkę na ten temat![]()
chciałabym poruszyć ważny moim zdaniem temat: mianowicie o zapinanie pasów bezpieczeństwa w czasie jazdy będąc w ciąży.
Czytałam kilka rzeczy, niby polskie prawo zezwala kobietom ciężarnym na niezapinanie pasów, ale ostatecznie lepiej je zapiąć...
Wiem, że chyba można kupić specjalne pasy dla ciężarnych zapinane w podobny sposób jak te w fotelikach dla dzieci...
Ja odruchowo zapinam pasy, staram się go umiejscowić poniżej brzucha, na kościach miednicy tuż przy udach i poluźniam go trochę aby ten przekątny nie uciskał...