Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
więc jak coś boli to pisać i się nie martwić hehe ja też się dziwię, że są osoby które nawet nie czują, że są w ciąży i byłoby bez zmian gdyby nie rosnący brzuch. ja to się męczyłam strasznie. teraz nadal się męczę i nie ma dnia, żeby mnie coś bolało ale jak was poczytałam i ile bierzecie tabletek to jednak moje dolegliwości to chyba wielkie nic. nie wzięłam ani jednej no-spy od początku ciąży! zawsze sobie mówiłam, że wezmę dopiero jak będzie naprawdę mocno bolało ale to co ja odczuwam to jest do zniesienia i to na luzie. tak na maksa mocno to bolało mnie raz i zaraz poleciałam do lekarza ale wtedy miałam strasznie nerwowy okres i stwierdził, że od tego i jedyne co muszę zrobić to się uspokoić. a tak to boli mnie coś codziennie ale nie tak mocno. z tabletek to łykam żelazo i to wsio.Odnośnie narzekania - rozpływam się!! Pot mi się po doopie leje![]()
, nie sprawdzałam ale ponoć suszone śliwki są boskie w tej kwestii, albo morele suszone.może warto żebyś spróbowała? jeżeli oczywiście nie masz ochoty na czopki glicerynowe, dostępne w aptekacha u nas zaczyna sie burza i leje..... tyle dobrego ze powietrze sie zmienilo i jest czym oddychac....
i tylko wiekszy skwar po nich