• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
fakt hehe, ale wiesz Wiolcia to jest pewnie lekarz z pokroju tych, z którymi ja miałam do czynienia w szpitalu:) czyli jakby poszła do niego prywatnie i wyłożyła kasę na stół, to dowiedziała by się pewnie czegoś więcej:)

Mój M miał kiedyś baaardzo podniesiony ten wskaźnik:tak:. Rabanu narobili, że mu wątroba siada, że chory na coś tam:szok:! Po tygodniu diety wszystko było w normie. Mój M lubi po prostu dużo, tłusto i SŁODKO jeść, to spowodowało taki podwyższony wynik. Do tego jeszcze alkohol przez dwa dni, bo w tygodniu poprzedzającym badanie byliśmy na weselu.

ja jeszcze nie ma poduszki takiej podłużnej, bo na razie wystarczy mi ułożona w rulon kołdra, bo i tak się nie przykrywam bo gorąco...

zasłabłam w sklepie, chyba z powodu różnicy temperatur, bo na zewnątrz upał straszny, a w sklepie było chyba z 10 stopni, lodówa normalnie, potem ledwo się do domu doczłapałam, i odpoczywam, ale jakoś mi tak dziwnie w klatce piersiowej i mdli mnie, dziwne, dziwne....

dzień dobry

tunia no, no, uważaj na siebie.. ale teraz tak jest wszystkie sklepy z klimatyzacją, na dworze gorąco a w sklepach aż gęsia skórka wychodzi tak zimno..

Nawet nie wiem kiedy mi ten dzień zleciał w domu :-).

Rano odprowadziłam młodą do żłobka, potem myłam okna, potem odpoczywałam, byłam w banku dowiedzieć się o kredyt i jestem mile zaskoczona. Mój mąż jak pracownik SW może wziąć taki kredyt że za 300 tys odsetki to zaledwie mniej niż 40 tys :-), a kredyt na 30 lat. Później poszłam z młodą po marketu po małe zakupy no i nie wiem jak to się stało że już ta godzina.

nie stać długo tez w miejscu - maszerować :-D a co powiecie na biegunkę? jak ją domowymi sposobami leczyć? mama moja mówi ryż i sok z marchwi, ale chciałabym usłyszeć waszą opinię ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry