olcia100
Fanka BB :)
cześć bebeczki
u nas dzisiaj jakieś przegięcie z tym upałem. Z rana (czyt. o 9.00) byliśmy odstawić passata bo szlag trafił alternator. Mój S. jechał klimatyzowanym passatem, a ja gibałam seatem bez klimy. Myślałam, że odlecę
. Upał nie z tej ziemi, a to była dopiero 9 rano

. Potem jeszcze skok na ryneczek (do domu doszłam na czworakach). Teraz dochodzę do siebie z pomocą chlebka orkiszowego z twarożkiem. Mniam!
ewwe super ta stronka! Ja wczoraj u gina zapytałam jak dzidzia leży i dokładnie tak jak na tym obrazku tylko lekko na skos. Główka z lewej strony - nóżki z prawej. Jeszcze sobie luźno pływa bo macica jest stosunkowo duża (już niebawem się to zmieni).
missiiss daj znać jak tam, czy udało się wyjść?
u nas dzisiaj jakieś przegięcie z tym upałem. Z rana (czyt. o 9.00) byliśmy odstawić passata bo szlag trafił alternator. Mój S. jechał klimatyzowanym passatem, a ja gibałam seatem bez klimy. Myślałam, że odlecę
. Upał nie z tej ziemi, a to była dopiero 9 rano

. Potem jeszcze skok na ryneczek (do domu doszłam na czworakach). Teraz dochodzę do siebie z pomocą chlebka orkiszowego z twarożkiem. Mniam! ewwe super ta stronka! Ja wczoraj u gina zapytałam jak dzidzia leży i dokładnie tak jak na tym obrazku tylko lekko na skos. Główka z lewej strony - nóżki z prawej. Jeszcze sobie luźno pływa bo macica jest stosunkowo duża (już niebawem się to zmieni).
missiiss daj znać jak tam, czy udało się wyjść?
Czyli wyciagnieta prawa reka do przodu, lewa przy twarzy, wyciagnięta prawa noga i zgięta lewa