słomiana_wdowa
Fanka BB :)
ja zakupiłam ogrodniczki dżinsowe- ciązowe, ale są fajne i zamiast je uprać to wlozyłam, chodziłam reszte dnia a wieczorem patrze kurka wodna niebieska piana z mycia nóg
no tak spodnie zafarbowały... ach jutr je upiore dzis juz nie mam checi...
dobranoc drogie panie
nie smucajcie się... taki świat dziś jest że autem jechac nawet dobrze mozna miec wypadek - bo ktoś w ciebie walnie. ja z kolei wczoraj wyjechałam na środek skrzyżowania, nie wiem jakim cudem i całe szczescie ze inni iuczestnicy ruchu zachamowali bo tez by było po mnie
teraz boje się jeździć znoowu 
no tak spodnie zafarbowały... ach jutr je upiore dzis juz nie mam checi...dobranoc drogie panie
teraz boje się jeździć znoowu
ale drobne grzeszki też popełniam o czym już wspomniałam na innym wątku hehe ale jak np. zjem chipsy to potem cały dzień mam wyrzuty sumienia.
bo ani nie tyję, ani mi z cyców nie leci, ani nie jem jakoś strasznie dużo, bo nie mam takiej potrzeby, a na siłę się nie da, bo nie mam jeszcze wyprawki dla maluszka bo dopiero po przeprowadzce od końca sierpnia, jedynie z francji kuzynka mi przywiozła ponoć reklamówkę ciuszków, ale jeszcze ich nie widziała, bo czekają u wujka i muszę ich odwiedzić,