krolcia
Fanka BB :)
Hejka dziewczyny!;-)
Uff! Niby jeden dzień a nadrobić ciężko!
Dziś w nocy pierwszy raz obudził mnie maluśki
. Tak fajnie figlował w brzuchu, że z wrażenia nie spałam i rozmawialiśmy sobie
! Jak się zmęczył to poszliśmy dalej spać. Kocham czuć te kopniaczki!
Co do ciuchów zimą, to u mnie nie tak źle. mam pożyczone spodnie od szwagierki, drugie od koleżanki i trzecie swoje
. Bluzki z racji swoich gabarytów
z przed ciąży pasują i myślę, że będą pasowały.
Co do kurtki to mam obszerną sportową kurtkę i będzie musiała wystarczyć. Poprzednią ciążę też w niej przechodziłam do początku 9 m-ca więc tym razem mam nadzieję też dam radę.
Uff! Niby jeden dzień a nadrobić ciężko!
Dziś w nocy pierwszy raz obudził mnie maluśki
. Tak fajnie figlował w brzuchu, że z wrażenia nie spałam i rozmawialiśmy sobie
! Jak się zmęczył to poszliśmy dalej spać. Kocham czuć te kopniaczki!
Co do ciuchów zimą, to u mnie nie tak źle. mam pożyczone spodnie od szwagierki, drugie od koleżanki i trzecie swoje
. Bluzki z racji swoich gabarytów
z przed ciąży pasują i myślę, że będą pasowały. Co do kurtki to mam obszerną sportową kurtkę i będzie musiała wystarczyć. Poprzednią ciążę też w niej przechodziłam do początku 9 m-ca więc tym razem mam nadzieję też dam radę.

ja z dwójką 5 latków mających wielkie rogi tez po mału nie wyrabiam, wieczorem po prostu padam ze zmęczenia, aż mi sie chce płakac z tej słabości:-(czuję że jestem przemęczona
no nic, niedługo sie unormuje miejmy nadzieje....a jeszcze w środę mam urodzinki mojego smyka ji jutro czeka mnie rajd po sklepach. No ale dość smęcenia, za to mała tak daje mi czadu od kilku dni że czesem mam wrażenie jak mnie po dole kopie ze to mało przyjemne (już)
! Te fora to mój jedyny kontakt z ludźmi na co dzień. Mieszkamy na takim zadu..u, gdzie kiepskie połączenie z miastem, że nawet nie ma jak się spotkać ze znajomymi....:-(