• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Missiiss no to musisz sobie załatwić jakieś zajęcie- niekoniecznie masz nam z stąd uciekać :) Może znikniesz na kilka godzin w burzy kordonków, oczek, słupków i półsłupków oraz ciekawych książek.

I tak sobie myślę,, że to nawet dobrze że zamieszkasz na chwilkę u rodziców ( nawet jak im jest to nie na rękę- olej to :D ) bo będziesz miała do kogo buzię otworzyć jak twojego męża nie będzie- może się nie będziesz tak nakręcała.

reklama
moze nie bede hehe :) kurcze a nie mam pomyslow co na szydelku dla synka moge zrobic ... jakos dla dziewuszki wszystko mozna a dla chlopca zero pomyslow. ja to ym oszla poprawila sobie humor zakupami typu posciel , lozeczko, popatrzyla na wozki, karuzele :) tak to mnie relaksuje hehe :)

missiiss po prostu lez jak najwięcej sie da i bedzie wsio ok:tak: Twoje obawy sa uzasadnione ale nie możesz popaść w paranoję!!!
Co do wrocka to poorientujcie się może jak jest z mieszkaniami na psim polu a konkretnie na Poleskiej, to fajna dzielnica, wszystko jest, sami młodzi ludzie z małymi dziećmi, infrastruktura ok, to bloki ale naprawdę wporządku i nawet niedrogo można wynająć (moja siostra tam wynajmuje mieszkanie 60 pare m - 3 pokoje, bardzo ładnie urządzone za 1500zł:tak:
Fajnie by było gdybyś gdzies tu blisko mnie (sępolno) się rozlokowała;-) ale to akurat jedna z najdrozszych dzielnic Wrocławia:baffled:
A o domku za Wrockiem to możemy sobie razem kiedys poplanować bo i my planujemy za jakieś 3 latka coś zacząć stawiac bąź kupić gotowy:tak:

wpadłam na chwilke ale nie wiem co naskrobałyście dzisiaj. później poczytam jak odzyskam siły. leże z temperaturą, boli mnie gardło i ogólnie czuje się beznadziejnie. tylko mi się ryczeć chce bo jutro mam iść robić wyniki, w środę do gina a w czwartek do Irlandii... no i w ten oto sposób złapałam mega doła :-(

missiiss zrób trampeczki:laugh2:! Widziałam takie na necie. Pięęękne:-D!! Gdybym umiała szydełkować:-( to bym takie zrobiła:tak:!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Znajdę link to wkleję o jakie mi chodzi!

gosia ooo kurczę, a gdzies się tak załatwiła???:baffled: ale miejmy nadzieję ze jutro wrócisz do formy...zastosuj wszelkie wzmacniające i naturalne sposoby tj. czosnek (ja robię zawsze na kanapce z ogurkiem kiszonym pokrojonym w plasterki a czosnem roztarty na maśle - ogórek troche tłumi smak czosnku), mleko z miodem, herbatę malinową czy lipową. Trzymam kciuki za Twoje zdrówko:tak:

Polecam Ci również obejrzeć te cudeńka!
Chomik dandusia - Chomikuj.pl
Wejdź w robótki dla Ciebie to pewnie szydełko potem, i tam masz foldery, dla dzieci, dla lalek i takie tam.
Kobitka trzeba przyznać ma talent!!!!:szok::tak:

Ja jak nie mam weny to zaglądam tu do niej na haft krzyżykowy, żeby wrobić coś w sweterek.

Ja jestem wykończona, do rodziców przyjechała moja 14 letnia kuzynka i zostałam oddeleowana żeby ją po gdyni oprowadzić więc 2,5 godz. przechodziłyśmy:-) i jestem teraz wykończona. Poza tym było strasznie duszno a teraz pada deszcz i spac mi się chce.
Ja miałbym ochotę dziś ściągnąć sobie skórę twarzy całą mnie wysypało małymi syfkami takimi bolącymi dosłownie masakra:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
dziewczyny - może któraś pomoże - od dwóch dni mam ból podbrzusza, tak nisko bardzo - żadne skurcze czy coś w tym stylu - po prostu mnie boli. Dzidzia rusza się normalnie i żadnych innych dolegliwości tylko jakby wydzielina bardziej obfita. Czy te bóle mogą być związane z jakąś infekcją - czy infekcje nie bolą? może któraś z Was tak miała, bo wizyta dopiero za 2 tygodnie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry