Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
missiiss takie!!! Wiosenne trampeczki. - Robótki Zdzichy - Onet.pl Blog
granatowe albo czarne ale z takim kółeczkiem na zewnętrznym boku jak te czerwone na samej górze.

wpadłam na chwilke ale nie wiem co naskrobałyście dzisiaj. później poczytam jak odzyskam siły. leże z temperaturą, boli mnie gardło i ogólnie czuje się beznadziejnie. tylko mi się ryczeć chce bo jutro mam iść robić wyniki, w środę do gina a w czwartek do Irlandii... no i w ten oto sposób złapałam mega doła :-(
Guten Abend ;P
byłam dziś w ZUS-ie i trafiłam na boską babkę, aż normalnie chyba zmienię zdanie o tej instytucji. Wszystko mi cierpliwie i dokładnie wytłumaczyłaA przy okazji dowiedziałam się, co z tymi składkami na preferencyjnym ZUS-ie- dla prowadzących DG wpisanie członka rodziny do ubezpieczenia na 100% NIE WPŁYWA na wysokość składek :-)
tunia a twój kotek to wykastrowany/ wysterylizowana? Żeby ci małych nie przyniosła jeśli to ona- bo jak brudna to na bank się po krzakach puszczałaBędziecie mieli pamiątkę po warszawce ..heheh