Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Podobno miałabym bardzo napuchniętą nogę, a opuchlizny i jakiś widocznych zmian nie mam.vengo skurcze to niestety jeden z objawów ciązy i to taki miej przyjemny. Zwieksz faktycznie dawke magnezu nawet 2tabletki 3 razy dziennie i dobrze jakby ci mąż ta łydke rozmasował to szybciej ból przejdzie. Ja to regularnie zajadam magnez a i tak musze uwazac przy wyciaganiu sie zeby sie za bardzo nie przeciagnac i zeby skurcz nie chwycilNo niestety, żar powrócił...
Ja ostatnio całkiem nieźle spałam, ale kilka dni temu złapał mnie skurcz w nocy i qurcze, cały czas łydka mnie boli do tej pory. Byłam dziś u lekarza-dał mi skierowania na badania, zalecił też branie magnezu i zobaczymy. Pocieszył mnie i uspokoił że to napewno nie zakrzepica, bo już oczywiście naczytałam się w neciePodobno miałabym bardzo napuchniętą nogę, a opuchlizny i jakiś widocznych zmian nie mam.
No właśnie, szczególnie jak za bardzo wyciągnę nogę. Ale cholera, jakoś wcześniej mnie nie chwytało..vengo skurcze to niestety jeden z objawów ciązy i to taki miej przyjemny. Zwieksz faktycznie dawke magnezu nawet 2tabletki 3 razy dziennie i dobrze jakby ci mąż ta łydke rozmasował to szybciej ból przejdzie. Ja to regularnie zajadam magnez a i tak musze uwazac przy wyciaganiu sie zeby sie za bardzo nie przeciagnac i zeby skurcz nie chwycil
Mieszkamy na nowym fajnym osiedlu, no i to jest bardzo duży plus że wypuszczam moje dziecko na wybieg- plac zabaw, pod oknem i mam go na oku ;-) Teren jest ogrodzony, strzeżony więc super. Ale mieć swój kawałeczek działki, swój domek... Może kiedyś się doczekamy.
Jedyne o czym marzę to domek całoroczny letniskowy taki 80m z własną kładką nad jeziorkiem, kiedyś taki będę miała i na weekendy będę jeździła.
. Ledwo co obiad ugotowałam. Stanie przy garach kompletnie mi nie służy
. Dobrze, że obiad na jutro jeszcze został.
.
z daleka od miastowego zgiełku.
.