Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale... Ja nawet ostatnio oglądając film przyrodniczy "Sekretne życie słoni" strasznie się wzruszyłam. Te słonie miały takie ludzkie odruchy, w stosunku np do zmarłych słoni albo tych, które były kalekie, że mnie to rozwaliło. W ogóle lubię bardzo te zwierzęta, ale po tym filmie widzę je jako jeszcze bardziej wrażliwe i inteligentne.

, szybko biegłam do kuchni kombinować jakieś jedzonko:-) i już nawet po słodkościach jestem :-).
....ottóż zaraz wyrwe sobie swój kręgosłóp, bo mam serdecznie dość, boli jak diabli i niec nie pomaga, ani gimnastyka ani odpowiednia pozycja

Dziś troche lepiej bo i upał odpuscił, ponoć juz ma upałów nie być, oby!!!
Oj biedaku, to jest straszny ból jak pamiętam. A nie masz jakiegoś dobrego dentysty, który by Ci coś miejscowo zaradził? Oni czasem mają jakieś swoje sposoby. Może miejscowo coś silniejszego nie byłoby szkodliwe.A mnie od półtora tygodnia męczy okropny ból wyrzynającej się ósemkinigdy mnie tak długo nie bolało...
stosuję żel Dentinox, pomaga ale na moment jak go mam nałożonego na dziąsło, poza tym płuczę szałwią i od dziś dentoseptem, ale nie wiem czy to coś daje...do ślubu trzy dni, już się pogodziłam, że ból nie przejdzie (nie wiem jak się będę uśmiechać i rozmawiać z ludźmi i jeść), ale boję się, że spuchnie mi twarz
znacie jeszcze jakiś sposób na złagodzenie bólu wybijającego się zęba mądrości ?? (aha, wczoraj wzięłąm 1 tabletkę panadolu i oczywiście zero poprawy więc już brać nie będę).