Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

podejrzewam że od spania - nie moge znaleźć odp pozycji.
) i niestety nie zanosi się na szybkie przejście na L4
hahaha dobreWiolcia to dla mnie to powitanie? Tak, ten czas ten leci, choć niektórzy mnie "pocieszają" , że teraz to dopiero się będzie nam dłuuuuużyć. Szczególnie pewnie przez te noce nie przespane... Ale co tam jakoś faktycznie te 2 trymestry zleciały, damy radę :-) Śmiać mi się chce z mojego suwaka bo jak na zawołanie dziś w nocy wyprodukowała mi się siara... I tak sobie pomyślałam żartobliwie "ale siara"
![]()
Mnie (odpukać) siara się narazie nie pojawiła. A ten 3 trymestr to faktycznie będzie nam się wlekł zwłaszcza jak brzuchy podrosną do granic możliwości ;-);-) Na nieprzespane noce nie narzekam bo juz nie sypiam - jak nie bezsenność to zgaga - zawsze coś
Na kiedy ty masz w ogóle termin?? coś ok 1 grudnia??Cristalrose a czy ty przypadkiem nie masz terminu na 24 listopada?? Bo jeśli tak to powinnas razem ze mną wkraczać w 3 trymestr![]()