reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

Witam dziewczynki :)
Ja wlasnie zaliczylam druga drzemke z maluchem moim i biore sie za obiad a potem idziemy na plac zabaw niech sie wybiega a mama posiedzi na ławeczce:)
Teczowa o ktorej wizyta? Juz po czy jeszcze przed?
Miłej niedzieli życzę:)

reklama
A ja juz po spacerze.. Później obiadek u rodziców (jeszcze nic im nie mówiłam, czekam na wizytę u gina, więc ciężko będzie mi utrzymać język za zębami ;) ). Miłego, słonecznego i pozytywnego dnia dla Was :)

4e1d490c0d60185794906a9f9ef0995f.jpg

taka sukienke na sesje sobie kupiłam; )

Napisane na SM-G357FZ w Forum BabyBoom

Chciałabym juz dołączyć go Was kobietki. Jeszcze 100% pewności nie ma , a wizyta dopiero w czwartek w Polsce jak bede. Tylko 1200km niepewności do pokonania :) a na testach blade kreski wiec nadzieja jest ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Chciałabym juz dołączyć go Was kobietki. Jeszcze 100% pewności nie ma , a wizyta dopiero w czwartek w Polsce jak bede. Tylko 1200km niepewności do pokonania :) a na testach blade kreski wiec nadzieja jest ;)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Witamy!
Kiedy miałaś @? A kiedy powinnaś się spodziewać kolejnej? Ja dzisiaj powinnam się spodziewać ;-) a w środę wyszła mi blada krecha, piątek sobota już widoczna dopiero w czwartek beta potwierdziła że to 3tc, jutro idę zobaczyć czy beta dobrze przyrasta.

Bardzo fajna sukienka Gabinia, miałam w takim stylu na swoim weselu :-)
Redvelvet witaj!

Mnie dziś dopadła gorączka tak żebym miała full atrakcji , a przed chwilą mój 9-cio letni syn wyprowadził mnie z równowagi tak że brzuch mi stanął dęba ;-( eh uroki rodzicielstwa

Dzień dobry, Kobitki :) Wczoraj zrobiłam sobie wolne od forum, pochłonęły mnie przygotowywania mieszkania do stanu użyteczności. Staram się oczywiście wykonywać jak najmniej prac różnych, ale stresu i pośpiechu trochę mamy, bo do 15.04 musimy się przenieść już na swoje - właściciele obecnego mieszkania, które wynajmujemy mają już innych chętnych i "trochę" nas poganiają...
Jak się czujecie? Ja dzisiaj budziłam się w nocy z wielkim bólem jajnika. Czy to normalne? Zaczęłam panikować, a że przeprowadziłam się z Torunia do dwukrotnie mniejszej mieściny, to nawet do ginekologa się zapisać nie można. Grrr! I chodzę ostatnio wściekła jak osa. Na wszystko dosłownie.

reklama
anio hej :) a gdzie się przeprowadzacie? Nie wiem, jak wielki ból jajnika jest normalny a jaki nie ... jak tpo nie mozna sie zapisac? Nie ma gina czy terminow nie ma?

Do góry