reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2016

U nas terminy do ginow też są okropnie długie, więc jutro jednak idę do swojego jak juz mam termin i zobaczymy czy będę w pełni zadowolona, do tego którego najbardziej chcialam iść najbliższy termin jest dopiero w maju :/ zawsze jutro po wizycie mogę się na maj tam zapisać i przeniesc pozniej. Zobaczymy. Mam nadzieję że będzie dobrze i nie będę musiała kombinowac z lekarzami :)

reklama
Hej dziewczyny.. Ja już nie mogę wytrzymać, denerwuje się i postanowiłam dziś pójść do lekarza na pierwszą wizytę... USG pewnie mi nie zrobi bo idę na NFZ, a to 5 tydzień.. No ale może chociaż sprawdzi czy jest ok...

Hej dziewczyny.. Ja już nie mogę wytrzymać, denerwuje się i postanowiłam dziś pójść do lekarza na pierwszą wizytę... USG pewnie mi nie zrobi bo idę na NFZ, a to 5 tydzień.. No ale może chociaż sprawdzi czy jest ok...

Hej Karelka czy ty mialas lekkie plamienia? Bo jesli tak to dobrze iść wczesniej na wizyte. Nawet jak nie bedzie jeszcze dobrze widac. Dokladnie który tydzien który dzień masz?

U nas nawet na NFZ robią usg na pierwszej wizycie, ale może to od lekarza zależy

ja właśnie wracam z wizyty.
mam krwiaka w macicy a ciąży szukał. ..i juz stresa miałam że pozamaciczna ...ale jest pęcherzyk tyle że młodszy wychodzi na 3-ci tydzień.

Napisane na SM-G357FZ w Forum BabyBoom

ja właśnie wracam z wizyty.
mam krwiaka w macicy a ciąży szukał. ..i juz stresa miałam że pozamaciczna ...ale jest pęcherzyk tyle że młodszy wychodzi na 3-ci tydzień.

ccbadcd15f134edf395589242e32844d.jpg

Nie miałam plamień... Jak narazie wszystko wydaje się w porządku, tylko po tym czego sie naczytałam zaczęłam się denerwować. No i nie robiłam bety tylko testy... Co do USG nie wiem czy u nas robią tak wcześnie. Nie ukrywam, że bardzo bym chciała. Jeśli nie to pójdę prywatnie w przyszłym tygodniu...

agnesis u mnie na nfz jak chodziłam, to nie robili usg, bo... w gabinecie nie było aparatu do usg... Dostałam tylko w czasie całej ciąży przepisowe 3 skierowania na usg i musiałam iść na osobne wizyty. Na dodatek podczas tych państwowych wizyt pani doktor miała zepsuty aparat do słuchania tętna, więc i nawet tego nie robiła. Skierowanie dostawałam tylko na te najtańsze badania, więc stwierdziłam, że szkoda zachodu, bo moja prywatna ginka robi usg na każdej wizycie i ponadto uważam ją za lepszą lekarkę niż tą państwową.
Gabinia a według Twoich obliczeń który to tydzień? Jak rozumiem, że chodziło lekarzowi o 3 tydzień od zapłodnienia, bo w 3 tygodniu ciąży jeszcze kompletnie nic nie widać, co najwyżej duże endometrium. Mam nadzieję, że krwiak to nic poważnego i szybko się wchłonie i nie będzie miał wpływu na ciążę.

reklama
Do góry