mamaNadii2
Fanka BB :)
Karelka- ktory tydzien ciazy ???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja już po wizycie.. Lekarz stwierdził, że nie widzi nic niepokojącego. Ciąża jest jednak młodsza niż myślałam i jest ciałko żółte i coś maleńkiego przy nim ale jeszcze za małe do zmierzenia.. Mam nadzieje, że za 2 tygodnie wszystko już zobaczę i usłyszę serduszko...
bo ja zawsze trzymam wszystko w garści [emoji23]MamaNadii różne laboratoria podają różne normy ja zawsze patrzę na to
http://i.pinger.pl/pgr464/a4acae35002562af5162e587/
Gabinia podoba mi się ten z balonamiteraz nawet ilość balonów będzie Ci się zgadzal z ilością domowników[emoji14]5 dzieci plus mąż
a ty ich wszystkich w garści trzymasz
![]()
Jezu dziewczyny moje ciśnienie nadal niskie, a ja nie mogę ruszyć ręką nogą. Nie chcę pić więcej niż 2 kawy dziennie, zwłaszcza, że to pomaga tylko na chwilę. Na wtorkowej wizycie zapytam moją gin czy może mi coś na to poradzić. Ale do tego czasu nie mam pojęcia jak mam funkcjonować, zwłaszcza kiedy jestem sama w domu z małym. Trzeba się zająć dzieckiem, a ja najzwyczajniej nie mam siły. Macie jakieś sposoby na to ciśnienie?