Wiecie dziewczyny ze moja corka jest na prawde grzeczna malo placze i duzo spi ale mimo tego padam na pysk. Cycamy sie czesto i gesto i dlugo. Potrafi jesc 1.5 h czasami 2. To samo w nocy. Ostatnio zasypiam przy karmieniu i spimy w 4. Ale przez te pobudki w nocy zaczynam majaczyc

nie wiem co gadam. Do tego czesto katmie syna w foteliku a mala piersia. Czasami jeszcze rozmawiam przez Skype z mama

tesciowa sprzata i prasuje i odbiera synka. Jezuuuuu jak ja to ogarnr jak ona pojedzie to ja nie wiem. Boje sie
@joshi biedna jestes z ta nirpewnoscia

ale juz niedlugo bedziesz miala malenstwo na rękach i sie dowies

ciesze sie ze z dzidziusiem wszystki dobrze i ładnie przybiera. Pamietaj zeby z tel sie nie rozstawac 14 bo my tu wszystkie czekamy.
@elifit mam nadzieje ze przeszedl bol glowy i juz ok i wszyscy zdrowi. Nie mam czasu na messenger wejsc wiec daj znac co u Ciebie i jak akcja idzie
@majka23x dobrze ze lekarz Cie uspokoil. Moze na prawde warto jechac rodzic dalej ale miec lepszych lekarzy obok. Dobrze ze z dzidizusiem wszystko ok i lozysko daje rade.
@sancia spokojnie. Sluchaj tylko swojege lekarza a reszte olej. Skoro zdecydowalas sie na cc to chyba wiesz dlaczego i wszystki o przebiegu operacji. Ja jestem za sn ale kazda z nas ma prawo do wyboru i juz.
@2411magdalenka zdrowka dla Was. Pech ze przed samym porodem taki wirus Was dopadł.
@xXxIzuLQaxXx masz slicznego synka. Bedzie wszystko dobrze. Za to trzymamy kciuki. Napisz o co chodzi z tym wczesniactwem u Was. Co jest nie tak ze polozna tak reaguje?
My dzis byliśmy z synkiem.na kontroli u osteopaty i wszystko dobrze. Nie ma juz tej blokady na szyjce. Przy okazji poprosilismy zeby zbadak Rozalie i u niej na szczescie nie ma tego kiss syndrom. Wszystko dobrze.
Wczoraj była położna i malutka ma juz prawie 3800 czyli przybiera 500 g tygodniowo. Wynik super i w 3 tyg mamy prawie 1200 g do przodu

zaczynalismy po szpitalu z wagi 2640 wiec jest powód do dumy
Jeszcze raz gratulacje dla mam. Napracowalyscie sie dziewczyny ale nakwazniejsze ze macie maluchy przy sobie. Buziaki dla wszystkich
@Antiope jak u Ciebie?